Connect with us

Hír

Még Shanahan felesége is Garoppolo miatt izgatott

A cserehatáridő előtt nem sokkal megszerezte a San Francisco csapata az újonc szerződésének utolsó évében lévő, eddig csereirányító Jimmy Garoppolot. Már ebben a pillanatban elindultak a találgatások, hogy mikor fogjuk őt új csapatának kezdőjében először látni. A 49ers vezetőedzője a San Francisco Croniclenek adott nyilatkozatában reagált a közhangulatra.

Tudom, hogy mindenki izgatott és szeretné látni játszani. Ide sorolva engem is, az edzőinket és játékosainkat, sőt még a feleségemet is. Megértettem. Nagyon is tisztában vagyok ezzel, de szerencsésnek érzem magamat, hogy olyan pozícióban lehetek, amiben azt tehetjük, amit helyesnek gondolunk.

A szerencsés pozíció valószínűleg a gyakorlatilag elkölthetetlen nagyságú szabad hely a fizetési sapkában. Ugyanakkor nem lenne szerencsés valaki olyan mellett elköteleződni, aki eddig még nem mutatott túl sokat. Erről a dilemmáról is beszélt Shanahan.

Izgatottan várom, hogy láthassam a pályán. De ez nem azt jelenti, hogy ez a helyes döntés. Ebben próbálok egyensúlyozni. Ha az érzéseimtől vezéreltetnék, megtettem volna az első percben. A z első másodpercben. De megpróbálom azt tenni, ami jó Jimmynek és a csapatunknak. Ez nem olyasmi, amivel kapcsolatban tudnék mondani egy időpontot.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Doppelspeiche 154
Doppelspeiche 154
2017-11-09 11:29

Sztem 2-3 fordulo mulva latni fogjuk Jimmy G-t jatszani. Muszaj lesz, mert ha jol megy neki, akkor jövöre hatracserelhetnek, de ha megsem ö a franchise QB, akkor jövöre az 1/1-en vagy 1/2-n QB fog erkezni.

Adam Sandler
Adam Sandler
Reply to  Doppelspeiche 154
2017-11-09 19:57

ha van esze a ninersnek biztosan nem érkezik qb a jövő évi classról. egyenlőre nem igen látni első héten bevethető kiforrottnak tűnő játékost, nem véletlen hoztak idén qb-t cserével. persze csodák lehetnek, de én semmiféleképp nem vesztegetnék el irányítóra egy 1/1-et, inkább ki tradelnék az első körből 3-4 pickért, hogy erősítsem a foghíjas csapatom és hátulról szotyiznék egyet, ha kell.
És játékidővel se terhelném a frissen hozott irányítómat egy esetleges sérülést kockáztatva. a szezonnak már lőttek. jobb lenne minél hátrébb végezni. Az aranyásóknak és drukkereiknek most mosollyal az arcukon hátra kell dőlniük, és élvezni azt a pár szép játékot amit még idén összehoznak, és koncentrálni kell a kövi évre. Garoppoló tanulja meg szépen a rendszert, ismerje meg a társait, és használja ki ezt az időt arra, hogy az offense vezérévé válhasson, és töltsön minél több időt Shanahannal, hogy összehangolódhassanak.
Az a probléma, hogy hiába találsz most egy jó qb-t friscóba, ha nincs egy másik épkézláb posztod se. 1-2 évet mindenképp a roster feltöltésével kell eltölteni.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Adam Sandler
2017-11-09 20:57

Saquon Barkley-t futót, óriási tehetségnek tartják. Ha van futó aki megéri az 1/1-et az ő – még ezt is olvastam valahol. Kellene egy ilyen playmaker a 49ersbe, viszont ahhoz nem nagyon engedhetik meg a hátra tradet.

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  acsdav2
2017-11-09 21:37

Futót 1/1 re? Szerinted érdemes lenne egy futóra ennyit “költeni” ?

acsdav2
acsdav2
Reply to  Arnold Patsenegger
2017-11-10 09:04

Azt mondják rá, hogy a játék minden elemében elit. Az irányítókon kívül más posztról nem hallottam komoly tehetséget. (Az irányítók se azok)
A 49ers -nek most az az elsődleges feladata, hogy megteremtse a körülményeket Jimmy G-nek, hogy franchise QB lehessen. Ehhez célpontok kellenek. FA-ból jöhetne Graham, Pryor vagy Gabriel. A támadófal nem tudom mennyire problémás, lehet oda is kellene ember. Én a 49ers helyében nem vetném az ötletet, hogy draftolják, akár 1/3-on is, de a hátra trade se lenne rossz megoldás.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Doppelspeiche 154
2017-11-09 21:01

Elképzelhetetlen ez a verzió. Ha rosszul megy neki azon a pár meccsen, akkor se lehet róla megmondani, hogy nem franchise QB alkat (szezon közben jött, nincsen igazi célpontja). Meg a 49ersnél se hülyék dolgoznak, hogy kiadnak egy 2.körös picket, hogy megnézzék, hogyan játszik valaki 6 meccset és ha rossz, akkor már el is felejtik.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x