Connect with us

Hír

Még Shanahan felesége is Garoppolo miatt izgatott

A cserehatáridő előtt nem sokkal megszerezte a San Francisco csapata az újonc szerződésének utolsó évében lévő, eddig csereirányító Jimmy Garoppolot. Már ebben a pillanatban elindultak a találgatások, hogy mikor fogjuk őt új csapatának kezdőjében először látni. A 49ers vezetőedzője a San Francisco Croniclenek adott nyilatkozatában reagált a közhangulatra.

Tudom, hogy mindenki izgatott és szeretné látni játszani. Ide sorolva engem is, az edzőinket és játékosainkat, sőt még a feleségemet is. Megértettem. Nagyon is tisztában vagyok ezzel, de szerencsésnek érzem magamat, hogy olyan pozícióban lehetek, amiben azt tehetjük, amit helyesnek gondolunk.

A szerencsés pozíció valószínűleg a gyakorlatilag elkölthetetlen nagyságú szabad hely a fizetési sapkában. Ugyanakkor nem lenne szerencsés valaki olyan mellett elköteleződni, aki eddig még nem mutatott túl sokat. Erről a dilemmáról is beszélt Shanahan.

Izgatottan várom, hogy láthassam a pályán. De ez nem azt jelenti, hogy ez a helyes döntés. Ebben próbálok egyensúlyozni. Ha az érzéseimtől vezéreltetnék, megtettem volna az első percben. A z első másodpercben. De megpróbálom azt tenni, ami jó Jimmynek és a csapatunknak. Ez nem olyasmi, amivel kapcsolatban tudnék mondani egy időpontot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!