Connect with us

Hír

Revis tök ingyen játszik a következő hat hétben

Darrelle Revist éjjel leigazolta a Kansas City Chiefs csapata, azonban nem ők fogják fizetni az idei bérét. Ezt ugyanis a New York Jets állja, akik $6 millióval tartoztak neki erre az évre, miután kivágták. Revis szerződése ugyanis úgynevezett “offset language”-et tartalmazott, így bármely csapat igazolta volna le, Revis ugyanúgy megkapta volna ezt a pénzt. Így tehát ő kvázi a semmiért játszik a következő hat hétben, hiszen ezt akkor is megkapta volna, ha otthon csücsül a tévé előtt.

 

 

A Chiefs így veteránminimumért igazolta le az egykor kiváló cornerbacket, ennyivel csökkentik a Jets terheit az idei évben. Revis azért kapott egy kis ösztönzést, ugyanis 1,75 millió dollárt zsebel be, ha játszik az AFC-döntőben és még ugyanennyit, ha megnyeri a Chiefsszel a Super Bowlt. Ezek az összegek nem számítódnak bele a Jets által fizetett összegbe, így szép kis plusz summához juthat vele a cornerback.

 

Revis szerződése egyébként hivatalosan két éves, 2018-ra pedig $10 milliót kereshetne a játékos, de ez teljes mértékben a Chiefs opciója, az összeg a ligaév első napján válik garantálttá, előtte kivághatják. Ez a része az üzletnek nem teljesen érthető Revis részéről, hiszen ha gyengén játszik, úgyis kivágják, de ha valahogy visszatér az elit formájához, akkor ennél sokkal többet is kaphatna. Persze erre – mármint hogy visszatér az elit formához – kevés az esély, de lehet, hogy utolsó évében már nem akart annyira játszani és nem a képességeivel volt a gond.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!