Connect with us

Hír

Revis: Az egyik legjobb cornerrel dolgozhatok

Darrelle Revis Kansasba igazolása váratlanul érte a közvéleményt, pedig nem is olyan meglepő, mint gondolnánk. A Kansas City Chiefs ugyanis elvileg már régen megkörnyékezte az egykor kiváló cornert, de a veterán játékos csuklósérülése miatt nem haladtak a tárgyalások. Revis később felépült és Hálaadás napján már új munkaadójánál is volt.

 

 

A különös házasság miatt mindenki izgatott, de legfőképp Revis, aki talán érez még magában egy elfogadható évet. Ha másra nem is lesz jó, Marcus Peters mentoraként még lehúzhat egy jó fél évet. Revis egyébként is nagyon jó véleménnyel van a fiatal CB-ről.

 

Kiváló játékos. Imádom ahogy játszik. Viharként robbant be a ligába. Nagyon tehetséges játékos, izgatott vagyok, hogy mire lehetünk képesek.

 

Revis megszerzése azonban nem csak Peters miatt volt fontos, hanem azért is, mert Peters másik oldalán már voltak problémák a corner feladatokkal. Gaines elég hullámzó játékot mutatott, több kapitális hibája is volt az év folyamán. Mitchell hasonlóan inkonzisztens volt, így egy veterán játékos érkezése rendet tehet a fejekben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!