Connect with us

Hír

Tashaun Gipson bosszút állna vasárnap

Vasárnap Clevelandbe látogat a Jacksonville Jaguars csapata, ami egy játékosnak mindenképp érzelmekkel teli mérkőzés lehet. Tashaun Gipson immár Jaguárként egykori csapata ellen léphet pályára, akik nem tartottak igényt a szolgálataira, most pedig bosszúra szomjazik – talán túlságosan is.

 

 

A 27 éves free safetyt draftolatlanként igazolta le a Browns, és négy szezont is a franchise-nál töltött. Több meccset is kihagyott sérülések miatt, de összességében nem lehetett panasz a játékára, a Browns azonban a tendere lejárta után nem kínált neki új szerződést, nem úgy mint a Jaguars, akik 5 évre $35,5 milliót fizetnek szolgálataiért. Gispon bár szép emlékeket fűz korábbi csapatához, most a bosszút tervezi, amit egy interjúban fejtett ki. Talán a kelleténél több érzelemmel…

 

Őszintén remélem, hogy legalább 40-et rájuk verünk vasárnap. Az a támadósor nem létezik, hogy megszórja a védelmünket, így jó esélyünk van egy nagy győzelemre. Ez nekem személyes ügy, emiatt nagyon várom már a meccset. Kicsit rossz érzés arra gondolni, hogy amióta elmentem, ők képtelenek egyről a kettőre jutni, ahogy ellenünk sem tehetnek semmit, csak kimennek a pályára a pofonért. A játékosokat tényleg sajnálom, ők semmit nem tehetnek arról, hogy kik hoznak döntéseket a fejük fölött. Érik az NFL újabb 0-16-os csapata.

 

Gipson az új rezsim érkezésekor vált nem kívánt tényezővé a franchise jövőjében, de távozása óta mindössze egy meccset nyert a Browns, míg ő most rájátszásra készül csapatával, holott a Jaguars is hasonló mélységekben járt mint ők. Ám Gipson nem hagyta abba a trash talkot, és tovább ekézte excsapatát.

 

Úja és újra előjön a Browns kapcsán, hogy mennyi rossz döntést hoztak. Valahányszor Carson Wentzet vagy Desahun Watsont látod a TV-ben, nincs olyan műsor, ahol ne hangozna el, hogy a Brownsnak ők nem kellettek, pedig a legjobb újonc és az egyik legjobb idényt futó irányítóról beszélünk. Nem csodálom, hogy a folyamatos kudarcok egyre nagyobb károkat okoznak a fejekben, és a nagy nyomás előbb-utóbb kikészíti őket. Szerettem ott játszani, sajnáltam amikor távoznom kellett, nem felejtem el a megannyi támogatást, amit a szurkolóktól kaptam, és hogy megadták nekem az esélyt draftolatlanként, emiatt örökké hálás leszek a városnak, miattuk különösen várom a visszatérést. De utólag örülök, hogy nem kellettem nekik, és nem vagyok a mostani kudarcoknak a részese.

– zárta le mondandóját Gipson.

 

 

Dúlnak benne az érzelmek, az tisztán látszik, de sokak szerint túlzásba esett. Hogy ki gondolja ezt így? Maga a Cleveland Browns! A játékosok szerint ugyanis tiszteletlen volt velük szemben Gipson, és túl sokat járatta a száját, így volt ezzel Danny Shelton és Spencer Drango is többek között, de ők csak legyintenek a további szájkaratéra. Jabrill Peppers azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és beleállt a szócsatába.

 

Magyaráz, magyaráz, de nekik nincs olyan képességű safetyjük a rosteren mint én. Nincs különösebben extra motivációnk a győzelmi szándékunkon kívül, de az ilyen szájhősök mindig megkönnyítik azt, hogy mégis legyen. Aztán nehogy házhoz jöjjön a pofonért! Jó kis meccs lesz, azt garantálom, mi készen állunk.

 

Végül David Njoku, a Browns tight endjének mondanivalójával zárnánk, aki talán a legtöbbet találkozhat majd Gipsonnal a pályán.

 

Imádom az ilyet! A nagypofájúak ellen a legjobb játszani! Az ilyen beszólások nélkül nem is focimeccs a focimeccs, ez kell a pályán lévő hangulathoz, és engem is felspanolnak.

 

Gipson később elmondta, hogy neki a vezetőséggel van baja, aki rajta kívül nem egy jó játékost engedett el a csapattól, és nem a jelenlegi rosteren lévő játékosokkal. Bizonyítékként elmondta, hogy régi harcostársaival, Isaiah Crowell-lel és Christian Kirksey-vel normálisan tudott beszélni a történtek után is. Arra legalább jó volt az egész hajcihő, hogy a nem túl nézőcsalogató meccsen legalább valami izgalmi faktor és feszültség legyen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!