Connect with us

Hír

Tomlin: Tűzijáték lesz

Végre egy HC, aki nem a szokásos “csak a következő meccs számít” mantrát tolja, amikor mikrofon mögé kerül.

Tony Dungy még a Packers elleni Sunday Night Football előtt interjúvolta meg Tomlint az NBC közvetítésének keretében. Tomlin elmondta, hogy képesnek tartja a csapatát, hogy minden meccset hozzon, közte a 15. heti Patriots elleni hazait is:

Most én leszek az elefánt a porcelánboltban, de (az a meccs) tűzijáték lesz. És jó eséllyel az még csak az első felvonás lesz. De ha mindkét csapat azt csinálja amit kell, akkor a második meccs lesz az igazi rangadó. Az első meccs befolyással lesz a másodikra, ugyanis eldönti, hogy azt hol rendezik majd meg.

 

Az utolsó másodperces győzelem után sem vett vissza Tomlin:

Kötetlenebb interjút kért (Dungy), így úgy viselkedtem, mintha egy régi baráttal beszélgetnék. Nekünk jó csapatunk van, és ezt gondolom róluk (a Patriotsról) is. Mindenki tudja Amerikában, hogy az egy nagy meccs lesz, nem? Nem tagadhatjuk le. Mostantól úgyis erről fogtok kérdezni srácok, szóval elmondtam amit gondolok.

A két 9-2-vel álló csapat december 17-i meccse jelen állás szerint 22:25-kor kezdődik, de ez változhat, mert azon a héten Raiders-Cowboys SNF van egyelőre kiírva, így jó eséllyel átkerülhet hajnalra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!