Connect with us

Hír

A Packers IR-re rakta kezdő futóját

Ty Montgomery sem úszta meg a 2017-es évet komoly sérülés nélkül, a szezon elején kezdőnek számító running backnek műteni kell a csuklóját, ami az idei évadjának befejezését jelenti. A döntést pénteken hozta meg a csapat vezetősége, amely ezzel újabb sztárt helyezett sérültlistára Aaron Rodgers és Bryan Bulaga mellé. Ezzel tehát a szezon eleji kezdő offense-ből már hárman is sérültlistán tartózkodnak.

Az 2017-es idényt 273 futott és 173 elkapott yarddal, valamint négy total TD-vel záró játékos először a negyedik héten, a Chicago Bears ellen sérült meg, akkor a mellkasa mért ütés miatt volt kénytelen távozni a pályáról. A sérülés annyira komolynak bizonyult, hogy az ötödik heti mérkőzésüket is ki kellett ülnie, amikor is Aaron Jones kapta meg a karmesteri pálcát a futók közül. Ez nem segített Montgomery visszatérésének, hiszen az újonc futó állva hagyta a Cowboys védelmét, ezzel bizonyítva, hogy semmi szükség rutinosabb társára.

A Green Bay futókálviáriája azonban nem állt meg ennyiben, Jones is lesérült, ezért a szintén rookie Jamaal Williams jutott töb szóhoz az utóbbi hetekben. Mindkét újonc meg tudta állni a helyét a lyukas Packers offense-ben, míg Montgomery nem csak csukló, de bordaproblémákkal is kénytelen volt megközdeni, ami a snapszámaiban is megmutatkozott. A harmadéves játékos az utóbbi két hétben egyltalán nem is lépett pályára, mely után a csapat úgy döntött, hogy sérültlistára teszi, és a helyére a gyakorlócsapatban pallérozódó elkapót, Michael Clarkot igazolja le az 53 fős rosterre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!