Connect with us

Hír

A Seahawksnál már megint elgurult a gyógyszer

Nem végződött focimeccshez méltóan a tegnapi Jaguars-Seahawks találkozó, ahol a Seahawks több játékosa is elég keserű vesztes volt, hiszen akkor keménykedtek, mikor a Jaguars már megnyerte a találkozót és csak a térdelés maradt hátra.

 

Azzal kezdődött az egész, hogy a térdeléskor Michael Bennett – akit a héten jelöltek a Walter Payton Év Embere díjra – “belegurult” a center térdébe, majd még a játék után még egyszer megtámadta Linder lábát. Aztán mikor Linder fel akart állni, akkor a Seahawks linebackere, Terence Garvin visszalökte a földre. Ezt a Jaguars játékosai természetesen nem vették jó néven, úgyhogy egy kisebb tömegverekedés is kialakult, ahol Sheldon Richardsont ki is állították, miután megütött valakit. Michael Bennett egyébként annyival kommentálta a történteket, hogy “nem kell magyarázkodnom”. 

 

https://twitter.com/Jesse__Foster/status/940020546795917312

 

Aztán a következő térdelésnél Quinton Jeffersont kellett kiállítani. Itt azonban nem volt vége Jefferson történetének, ugyanis amikor vonult be az öltözőbe, felé dobtak a nézőtérről egy poharat, ő pedig majdnem felugrott a kerítésen át a szurkolók közé, hogy elégtételt vegyen. Félreértés ne essék, azt a szurkolót, aki ilyet csinál, ki kell tiltani a pályákról, de a játékosnak sem szabadna így reagálnia. Egyébként a meccsen volt még egy eset, amikor Lockettet dobták meg egy pohárral TD-je után az endzone-ban.

 

 

Michael Bennett feltehetőleg eltiltást fog kapni a tettéért, legalábbis nagyon meglepő lenne, ha nem “jutalmazná” a liga ezt a tényleg nem futballpályára való mozdulatot, főleg a múlt heti eltiltások után.

15 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
katonadani
2017-12-11 09:13

Browns helyeben megkeresném a nezot aki Lockettet eltalalta es leigazolnam QBnak

Bálint Unger
Bálint Unger
Reply to  katonadani
2017-12-11 09:30

inkább hoznám el Hundley helyére…szegény srác szemek nélkül született -.-“

Ásraya Das Páll László
Ásraya Das Páll László
2017-12-11 10:11

Újra bizonyították, hogy a legaljasabbak. Térdeléses formációt támadni színtiszta parasztság.

Jarred
Jarred
Reply to  Ásraya Das Páll László
2017-12-11 10:22

Főleg úgy, hogy előtte 3. és hosszúnál megvolt a lehetőségük, hogy visszaszerezzék a labdát. Nekem nincs bajom a Seattle-vel, sok játékos van ott, akik megérdemlik a tiszteletet, és igyekszem figyelmen kívül hagyni az ilyen eseteket, de eléggé megnehezíti néhány játékos a próbálkozásaimat.

Zotyman
Zotyman
Reply to  Jarred
2017-12-11 10:54

Van, akiket nem kell az ilyen emberekkel egy kalap alá venni. Cserébe van, akit nem kell felmenteni…

Attila Sándor
Attila Sándor
Reply to  Jarred
2017-12-11 11:18

+1
Bármilyen vad habitusú is egyik-másik játékosuk, ezt az edzői stábnak kordában kellene tartania. Nekik megvannak erre az eszközeik. Vagyis, úgy néz ki, hogy megvolnának, de időről-időre nem használják…

Zotyman
Zotyman
2017-12-11 10:53

Fogtam a fejem ezek alatt a jelenetek alatt, tényleg elgurult a gyógyszer. Mivel a Rams kikapott, nem történt semmi kijavíthatatlan, erre sikerül sportszerűtlen módon betámadni a térdelőket, majd a még védőfalnak áll feljebb.
Így jönnek majd az eltiltások (jogosan!), pont a legfontosabb meccsre… Így hiába varázsol Wilson a támadóoldalon…

rowi
rowi
Reply to  Zotyman
2017-12-11 14:49

én elég rossz szájízzel feküdtem le. és csak kisebb részben a vereség miatt

Peti
Peti
Reply to  rowi
2017-12-11 15:29

Ezzel én is így voltam. Sajnos. #goHawks.

Debreceni József
Debreceni József
2017-12-11 12:43

Az a Bennett aki kb egy hónapja kikérte magának a rendőri túlkapást. Walter Payton díj várományosa my ass, a f@sz mindig is f@sz marad, mindegy melyik maszkját teszi fel…

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x