Connect with us

Hír

A Seahawksnál már megint elgurult a gyógyszer

Nem végződött focimeccshez méltóan a tegnapi Jaguars-Seahawks találkozó, ahol a Seahawks több játékosa is elég keserű vesztes volt, hiszen akkor keménykedtek, mikor a Jaguars már megnyerte a találkozót és csak a térdelés maradt hátra.

 

Azzal kezdődött az egész, hogy a térdeléskor Michael Bennett – akit a héten jelöltek a Walter Payton Év Embere díjra – “belegurult” a center térdébe, majd még a játék után még egyszer megtámadta Linder lábát. Aztán mikor Linder fel akart állni, akkor a Seahawks linebackere, Terence Garvin visszalökte a földre. Ezt a Jaguars játékosai természetesen nem vették jó néven, úgyhogy egy kisebb tömegverekedés is kialakult, ahol Sheldon Richardsont ki is állították, miután megütött valakit. Michael Bennett egyébként annyival kommentálta a történteket, hogy “nem kell magyarázkodnom”. 

 

https://twitter.com/Jesse__Foster/status/940020546795917312

 

Aztán a következő térdelésnél Quinton Jeffersont kellett kiállítani. Itt azonban nem volt vége Jefferson történetének, ugyanis amikor vonult be az öltözőbe, felé dobtak a nézőtérről egy poharat, ő pedig majdnem felugrott a kerítésen át a szurkolók közé, hogy elégtételt vegyen. Félreértés ne essék, azt a szurkolót, aki ilyet csinál, ki kell tiltani a pályákról, de a játékosnak sem szabadna így reagálnia. Egyébként a meccsen volt még egy eset, amikor Lockettet dobták meg egy pohárral TD-je után az endzone-ban.

 

 

Michael Bennett feltehetőleg eltiltást fog kapni a tettéért, legalábbis nagyon meglepő lenne, ha nem “jutalmazná” a liga ezt a tényleg nem futballpályára való mozdulatot, főleg a múlt heti eltiltások után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!