Connect with us

Hír

Biztos vége Wentz idényének

A Philadelphia Eagles csapata tegnap esti győzelmével bebiztosította a rájátszás-részvételét, hiszen megnyerte a csoportját. Azonban keserédes volt a győzelem, ugyanis Carson Wentz térdszalag-szakadást szenvedett.

FRISSÍTÉS: Doug Pederson megerősítette, hogy Wentz ACL-je teljesen elszakadt. Várhatóan jövőre, az offseasonbeli edzésekre épülhet fel a műtétből.

 

 

Wentz térdszalagja akkor sérülhetett meg, amikor egy játék során beugrott a célterületre és oldalról két védő is ütközött vele a térde tájékán. A touchdownt ráadásul el is vették a bírók egy büntetés miatt, Wentz viszont a pályán maradt és négy játékkal később ki is osztott egy TD-passzt Jefferynek. Feltehetőleg szakadt keresztszalaggal.

 

Wentz helyére Nick Foles állt be és volt egy kifejezetten fontos és kiváló dobása, amivel végül győzelemhez segítette a sasokat. Foles közel sem mozog úgy a zsebben, közel sem tudja olyan jól megdobni a labdát, mint Wentz, azonban ismeri Doug Pederson rendszerét, így elvárható tőle egy korrekt játék, amivel nyerhet meccseket az Eagles jó védelemmel és futójátékkal, azonban a Super Bowl így már nagyon távolinak tűnik, de nagy valószínűséggel nem ők lesznek az esélyesek már az első playoff-meccsükön sem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!