Connect with us

Hír

Eli Manning népszerűbb lett, mint valaha?

Az NFL berkeiben kicsapta a biztosítékot Eli Manning lecserélése és annak módja, többen is kiálltak a veterán irányító mellett. Nem meglepő, hogy az irányító neve fordult elő talán a legtöbbször a focival foglalkozó portálokon, bár aligha ezzel akarta kivívni ezt.

 

 

Miután Ben McAdoo bejelentette, hogy Geno Smith fog kezdeni a Raiders ellen, illetve ő és Jerry Reese felajánlotta Manningnek, hogy az első snapeken ő legyen fent, majd utána lecserélik a 200+ meccset számláló szériája miatt, sokaknak betelt a pohár. A médiában napról napra jelentek meg egyre többször egykori és jelenlegi játékosok, edzők, vagy bármilyen NFL kötődésű emberek nyilatkozatai, és mindenki az ő védelmére sietett. Miután a Giants Smithszel sem tudott jobban teljesíteni (micsoda meglepetés), John Mara tulajdonos igazságot szolgáltatott: McAdoo és Reese laptára került, Eli pedig vissza a kezdőbe.

 

Az egész hajcihő egy valamit belendített: a mezeladásokat. A dsg.com ugyanis hétről hétre foglalkozik az NFL-es mezeladásokkal, és bizony amióta Ben McAdoo bejelentette Geno Smith kezdését, a Manning mezek az 50. helyről a 27-re ugrottak az eladási listákon. Sokan szolidaritás jegyében vásároltak Manning mezt, sokan pedig azért, mert talán most játszik utoljára ebben a szerelésben. Ráadásul olyan híreszteléseket is hallhattunk, hogy rengeteg korábbi Giants játékos, köztük Hall of Famerek is Manning mezben mentek volna ki a Cowboys elleni meccs előtt a pályára, de így, hogy visszakerült a kezdőbe, erre lehet nem kerül sor.

 

Hiába a megannyi vicc alapanyag amivel a legkisebb Manning fivér szolgált az elmúlt években, a 2 gyűrű és a Giantsben betöltött szerepe miatt még mindig óriási tiszteletnek örvend.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!