Connect with us

Hír

“Minden meccs előtt feleseztünk”

Érdekes történetet osztott meg Clinton Portis, a Washington Redskins korábbi futója, miszerint pár csapattársával, konkrétan Santana Moss-szal és Sean Taylorral kvázi minden meccs előtt feleseztek. Erről a kis tradícióról beszélt egy interjúban.

 

A meccsek előtt, az odaúton, mindig bedobtunk egy felest. Nem mentünk el bulizni és szétcsapni magunk, csak adrenalinnak kellettek. Egy feles és meg is voltunk. Sanatával és Seannal vagy másfél évig csináltuk ezt, mielőtt bárkinek is feltűnt volna. Sose mondtuk el senkinek.

 

 

A választott ital Hennessy konyak volt és úgy kezdődött az egész, hogy Portis állította, úgy hozta le élete egyik legjobb meccsét a Broncos ellen, hogy másnapos volt. Úgy lett végül vége az ivászatnak, hogy Zorn edző rájött és betiltotta ezt a tevékenységet. Portis azzal érvelt az ivás mellett, hogy mindeközben mindenféle cuccokkal tömik a játékosokat, ő viszont nem bírja a tűt, így ilyen gyógyszereket sosem kapott fájdalomcsillapítás gyanánt. Moss is elmagyarázta a dolgot:

 

Amint kiértünk a pályára és elkezdett termelődni az adrenalin, az alkohol kiment belőlünk. Annyi Gatorade-et meg vizet iszol, hogy kiürül a szervezetedből. Úgyhogy inkább a szórakozásról szólt. Kicsit oldjuk a feszültséget és ne törődjünk annyit a meccsel. Játékosként sokszor nagy teher van a válladon, hogy jól játssz. Mi pedig úgy voltunk vele, hogy inkább relaxáljunk.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!