Connect with us

Hír

Kamara nem volt annyira elől a Saints boardján

Az éjjeli mérkőzésen Alvin Kamara az első drive végén agyrázkódás miatt kiesett a mérkőzésről, a Saints pedig idei leggyengébb támadóteljesítményét nyújtotta. Ez nem is csoda, hiszem Kamara az offensive rookie of the year egyértelműen legnagyobb esélyese, így nagyon fontos láncszeme a csapatának.

 

 

A Saints már előszeretettel használja minden szituációban és kétség sem férhet hozzá, hogy mekkorát húztak vele a drafton. Ez azonban nem volt ilyen világos. A draftot megelőzően Kamara ugyanis körülbelül negyedik-ötödik futótehetségnek volt kikiáltva a drafton és a Saints boardján sem volt annyira elől.

 

Sean Payton most Dan Pompei-nek feltárt nyilatkozatában őszintén beszélt arról, hogy merre is volt pontosan Kamara a boardjukon. A nyilatkozatból megtudhatjuk, hogy Kamara a 28. játékos volt a Saints listáján, de ennek ellenére a 42. helyen sem őt húzták, ugyanis Marcus Williams a 27. volt, így őt vitték el a második körben.

 

Szerencséjükre Kamara egészen a 67. helyig nem kelt el, így végül jó döntést hoztak, mert Williams is könnyen másnál köthetett volna ki. Így utólag persze lehet mondani, hogy érdemes lett volna akár korábban is kivinni Kamarát (nehogy ezt más tegye meg), de a lehető legjobb forgatókönyv valósult meg a csapat számára. Azért meg külön dicséret illeti a stábot, hogy Lattimore, Williams és Kamara is magasan volt jegyezve, ugyanis három hatalmas tehetséget kaparintottak meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!