Connect with us

Hír

Hogy állítsd meg Newtont? Üsd meg minél többször!

A Vikingsnál természetesen külön készülnek Cam Newtonra a hétvégi, Panthers elleni meccsük előtt, ami nem is meglepetés, hiszen mégiscsak ő a legjobb játékos a támadósorban és az egyik legkülönlegesebb képességekkel rendelkező irányító az egész ligában. És hogy mi lehet a siker receptje?

 

Hát, csak meg kel ütni és folyamatosan ütni kell. Elég nagy srác. A zseben kívül úgy kell ütni, mintha futó lenne. Nem szabad visszafogni magunk, mert ott nincs megvédve. Semmi aljasság, egyszerűen úgy kell vele ütközni, mintha egy futó lenne.

 

 

Mikor legutóbb találkoztak, a Vikings 8 sacket szerzett Newtonon és csak 26 futott yardot engedtek neki. Ha az utóbbi két meccsüket nézzük, akkor 12 sack és 4 szerzett interception a Vikes mérlege Newtonnal szemben, úgyhogy mondhatjuk, hogy Mike Zimmer tudja az ellenszert a nagydarab irányító ellen. Joggal aggódhat a Panthers tehát, akiknek fontos lesz a meccs, hiszen nagy a versenyfutás a Saintsszel és a Falconsszal, a csütörtök esti meccsük eredménye alapján mindkét csapattól tarthatnak a rájátszásért folyó harcban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!