Connect with us

Hír

McCown újabb egy évre maradna csapatánál

Josh McCown és a New York Jets az idei év egyik legnagyobb pozitív meglepetése. A szezon előtt minden amerikai futball szurkoló teljesen leírta a csapatot, sokan egyenesen odáig merészkedtek, hogy egy győzelmet sem várnak tőlük. Ennek ellenére a Jets nem hogy nem reménytelen, de simán meghúzza a legnagyobbak bajszát is.

 

 

Ennek egyik oka a nagyszerű gameplan az edzők részéről, a csapatnál maradtak lelkesesedése és az hogy McCown, a csapat irányítója talán élete formájában játszik. Majdnem minden fontos irányítómutatóban a top5-ben, de legalább a top10-ben tartózkodik, igazi franchise quarterbacként játszik. Ezek után nem csoda, hogy úgy érzi megtalálta a helyét ezért nem szívesen távozna.

 

Amikor úgy érzed, hogy végre elértél egy olyan szintet, amit régóta üldözöl, akkor hiszel benne, hogy sokáig szeretnél és tudsz játszani. Elkezded érezni, hogy több van ebben és a felszínt kapargatod csak, majd többet akarsz. Megszoksz egy rendszert, amit megszeretsz, ezért nehéz továbbállni.

 

McCownnak tehát fekszik a Jets rendszere és ez a teljesítményén is meglátszik. A csapat pedig idén még biztos nem érte el a végleges formáját, de ha egy olyan csapattal stabil középmezőnybe tudnak tartozni, akit mindenki az utolsó helyre várt, akkor mi lesz, ha még érkezik pár tehetséges fiatal vagy veterán?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!