Connect with us

Hír

Casey Hayward tragédiája

Az élet nem egy habos torta. Lehetsz te az utóbbi évek egyik legjobban játszó védője, lehetsz egy egyszerű ember vagy multimilliomos, a baj senkit nem kerül el. Így volt ezzel Casey Hayward is, aki családi okok miatt kihagyhatja csapata Browns elleni meccsét.

 

 

A 28 éves cornerback jelenleg kimenőt kapott, hogy a családjával legyen, miután az öccse a napokban elhunyt. Jecavesia Hayward mindössze 27 évesen távozott az élők sorából, aki egy autóbaleset áldozata lett, és több napnyi kórházi kezelés ellenére sem tudták megmenteni az életét. Hayward szerdán már nem volt ott a csapat edzésén, hiszen hazautazott Georgiába, hogy családi körben gyászoljon, erősítette meg Anthony Lynn, a Chargers főedzője egy sajtótájékoztatón.

 

Hallottuk, hogy Casey testvére balesetet szenvedett, és a kórházban az életéért küzdenek, ám sajnos nem tudták megmenteni. Őszinte részvétünk a Hawyard családnak a teljes Los Angeles Chargers franchise nevében. Casey-nek egyből szóltunk, hogy neki ebben a szomorú helyzetben nem az edzéseken van a helye, hanem hogy a családjával legyen, így hazautazott. Nem kértünk tőle semmilyen dátumot a visszatérésének időpontjáról, amikor jónak látja, akkor majd visszarepül a csapathoz. Biztosíthatjuk a Hawyard családot, hogy Jecavesiáért is küzdeni fogunk a vasárnapi meccsünkön.

 

Haywardnak a tavalyi interceptionökkel teli szezonját követően ismét remek idénye van, és szépen csendben felornászta magát a posztja legjobbjai közé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!