About the author

3 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Köszi Jarred! A Vikes védelemnek nem ment, az az eredményből tiszta sor. De ennyire nem ment a támadóknak sem? Amikor is ugye ők hívták a playeket. Akkor mit rontottak el mindig? Kapp is így leolvadt a nagydöntőre? Bocsi a sok kérdésért. :)

 2. 2

  Jarred

  Hát ez egy többismeretlenes egyenlet. Problémás volt a playhívás, rosszkor hívtak passzt, rosszkor futást, és egy olyan ellenfél ellen léptek pályára, aminek nem ismerték a gyengéjét.
  A fal rendszeresen összeomlott, Kappnek folyamatosan menekülnie kellett, ütötték ahol csak érték, és ehhez nem voltak hozzászokva. Ahogy ahhoz sem, hogy hátrányból játszanak. Az alapszakaszban az ellenfeleket többynire a földbe döngölték. Az első héten az utolsó pillanatokban kaptak ki a Giantstől, az utolsó meccsen pedig már minden mindegy alapon játszottak. Egyszer sem voltak rákényszerítve arra, hogy hátrányból fordítsanak. Ezért nem is igazán volt tervük erre. És akkor jött pár olyan hiba is, hogy Kapp passza jó volt, az elkapó el is kapta, de kiverték a kezéből a labdát és hasonlók. Azon a napon minden elromlott Vikings oldalon.

  Ha jobban érdekel ennek az egésznek a háttere, akkor tudom ajánlani az erről készült Missing Ring videót.

  https://www.youtube.com/watch?v=7UMVy0-ZjPc

 3. 3

  kitalaltnev

  Hú, részletesen, szemléletesen jellemezted a gyötrelmüket, köszi szépen a videót is. Nem sokat tudtam erről az SB-ről, úgyhogy van mit pótolni. ☝️☺

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team