Connect with us

Hír

Everson Griffen súlyos problémákkal küzd

A Vikings All-Pro passzsiettetője személyes okok miatt nem vett részt a meccsen a Bills ellen, és ahogy napvilágot látnak az újabb információk, máris érthető kis részben a csapat dezorientáltsága. Griffen a mérkőzés előtti estén az Ivy Hotelben teljesen leolvadt, mikor nem tudott bejutni a szobájába, lövöldözéssel fenyegetőzött, majd lefeküdt a lobby padlójára. A gond csak az, hogy a csapat az Ivyval szemben levő Hilton Minneapolisban szállt meg. Egy helyi lakos szerint Griffen közel egy hete az Ivyban lakik, így megindultak a feltételezések, miszerint családi gondjai akadtak. A hotelből magától eltávozott, a személyzet nem kívánt feljelentést tenni. A későbbi hírek, miszerint megpróbált bejutni egy csapattársa lakásába, hamisnak bizonyultak. Jelenleg egy kórházban vizsgálják.

 

 

Sajnos Sack Daddy mindig is küzdött mentális problémákkal, régebbi jelentések szerint a pszichózis körébe tartozó gondja van, melynek kitörései során elveszti a kapcsolatot a valósággal. Griffen az öltöző középpontja, csapatkapitány, akiről kizárólag meleg szavakat hallani csak a csapattársak szájából.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2018-09-25 12:41

CTE?

KGYM
KGYM
Reply to  Krisztian Fekete
2018-09-25 13:14

Sajnos máshol is felmerült, nyilván triviális egyből erre gondolni. Remélem nem, mert már régebben is volt szó ilyen problémákról, igaz egyetemen is össze lehet szedni.

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
Reply to  KGYM
2018-09-27 17:38

Egy korábbi cikkben azt írták, hogy az egyetemet befejezett, de NFL-be nem került játékosok elsöprő többségének az agyán is látszik a CTE… :(

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x