About the author

6 Comments

 1. 1

  d zoli

  Az Indianapolis eldobott pár lyukas zoknijától szerintem sokat lehet várni majd. Dorsett-Allen.

 2. 2

  kismedvee

  Ha csak annyit tesznek hozzá,ami a dolgok – do your job – akkor az pont elég lehet.

 3. 3

  csak ezt ne

  Nem tudom ez a skill személyi állomány mivel gyengébb mint az elmúlt évek? Leginkább öregebb lett. TB a szezon nagy részében nem hozta az utóbbi évek játékát, de a PO-ban kiderült, hogy azért simán elkaristol még az ifjak között. Maradjunk annyiban, hogy az ő keze biztosan nem fog megremegni a téttől. Goff is elég jól teljesít nyomás alatt, de ez nyilván egy új szint lesz. Nem aggódom az irányító match up miatt.

  Cooks tavaly nem váltotta meg a világot, látszott, hogy remek játékos de TB-vel a remélt kiugró év elmaradt, valahogy a kémia hiányzott – mai napig meg vagyok győződve róla, ha nincs a Gordonkázás, akkor Dorsett simán tudta volna Cooksot pótolni, ahogy egyre jobban kiderül, hogy tényleg. Amendola el, helyette van Edelman, aki nyilván upgrade. (Felületes de gyakran hangoztatott vélemény, hogy idén sokat ejt, pedig nem -, a felé dobott egyáltalán elkapható labdák 90%-ét elkapja, a PO-ban nyilván ezt fokozza is, szerintem jobb mint 2016-ban.)

  Hogan target egész évben kevesebb a kelleténél, ez inkább TB, meg a hívások hibája, nem Hogané. Korrekt wr2 lehetne, nem is igazán értem a hanyagolását. Legutóbb a hosszabbításban úgy tűnt kulcs szitukban, Patterson is előzi, ez teljes mértékben indokolatlan.

  Patterson ilyen jack all the trades szerepben alkalmas meccsenként 2-3 playre (ahogy elkapóként Develin 1-re), de többet nem szabadna rá hívni. Gronk visszaesése a legnagyobb skill veszteség, Tavaly ő még egy elég biztos opció volt, egy-egy egész drive simán ráépíthető volt, most ez kevésbé jellemző. Azért még mindig egy olyan fegyver, hogy nagyon komolyan kell venni, mert biztos az egészsége miatt is spóroltak vele mint Amendolával szoktunk, úgyhogy a SB-on szerintem nagyobb szerepet fog kapni.

  Michel pótolja Lewist, ez már nem is kérdés mostanra, tőle várhatjuk még az elkapások számának növekedését, aki látta Georgiában játszani, tudja, hogy a kezével sincs semmi baj. Burkehead is kiváló kukázás, minden játékban használható, White is remek elkapó futó, akinek a futásai valahogy szintén a PO és a SB környékén jönnek elő. Most talán ilyen nem lesz, de a 10+ elkapás szerintem simán.

  Ez jelenleg egy nagy sztárok nélküli jó kis skill szett, elképesztő számú valós opcióval, jó meccs tervvel és kreatív hívásokkal, ez a Rams védelemnek is túl sok lehet.

 4. 4

  kitalaltnev

  Halom zseniális játékos, gazdag játék repertoár, hatalmas edző koponyák, nagyon nagy meccsnek néz ki. Remélhetőleg az is lesz, durva körömrágásig. Nézettségi rekordot döntő nagydöntőnek várom. ?

 5. 5

  Pizsama

  Szerintem a védelmek fognak dönteni. És nem feltétlen a Rams-é a jobb. Az a secondary sajnos még mindig elég halovány, de talán a Chiefs-énél kicsit acélosabb. Meglássuk tényleg annyira ismeri-e Bill bácsi Son of Bum védelmét…

 6. 6

  Goodell

  Szerintem egy Chiefs – Rams et többen néznének mint a Patset aki 2 évente döntőben van, főleg úgy hogy Brady nem akar visszavonulni… Nincs bajom velük csak unalmas hogy mindig itt vannak, de hát ha ennyire jók, nem lehet mit tenni

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team