About the author

18 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Méreteit tekintve meglepő, hogy ilyen jól blokkol. 115-120 kg-t nyomnak az elit TE-k az NFL-ben, Hockenson egy jó 10-essel kevesebb, konkrétan annyi, mint DK Metcalf. :)

 2. 3

  Tom in Black

  Érte szerintem még felcserélni is megérné a Pats-nek, Gronk mellett fejlődhetne is, és hát megállíthatatlan duó is lennének már kezdettől.

 3. 4

  Arnold Patsenegger

  ?

 4. 5

  balentin

  Érdemes megnézni YT-on a filmjeit, mert látszik, hogy szinte tökéletes a blokkolási technikája. Az Iowa ugye híres arról, hogy magas szinten folyik a focisták képzése, ez az ő esetében is tökéletesen látszik.

  https://twitter.com/BenFennell_NFL/status/1103375079336001536

 5. 6

  combat

  Nem fog megtörténni, pedig nagyon díjaznám…

 6. 7

  Caselele

  na az egy dolog, de a Packersnek van értelme felcserélni?

 7. 8

  Zsolt75

  Gronk&Hock duó… Bírnám, csak nehogy lelőjön valakit ő is….

 8. 9

  Tizenkettes

  – Az apjáé fél Ceylon!
  – Úgy? És kié a másik fele?

 9. 10

  LG

  Ha már elég pickje van, remélem lesz annyi töke is Gutekunstnak, h megcsinálja! Az elmúlt évek TE hiányát megoldaná egy pár évig.

 10. 11

  balentin

  Ha lesz egy szép QB és EDGE rush, akkor 12-n elérhető lesz, az pedig – szerintem – nem drága érte. Kevés biztonságosabb pick van az idei drafton.

 11. 12

  Chriss

  Es Noah Fant? Neki a blokkolás kevésbé megy…

 12. 13

  Caselele

  Lehet csak a hype miatt, de jól látom, hogy nem csak ebből a draftbol emelkedik ki mint TE?

 13. 14

  d zoli

  Ühüm. Második körben húzták Gronkot. Hernandez a 4.-ben. Szerintem nem lesz fölcsere.

  Illetve Belichick 2 alkalommal húzott első pickre olyan játékost aki nem védő vagy OL. 2002 és 2006. Illetve 8 évben volt a 2. játékosa skill player vagy qb.

  No mindegy. A lényeg az, hogy van egy szabály. Aki először írja be egy draftolandó vagy FA alá, hogy ” Pats?” vagy ezzel egyenértékű szöveget, az a Rams férfi cheerleader csapatát fogja erősíteni.

  Sajnos a te hozzászólásod logikát és érvet is tartalmazott, így a férfi cheerleader csapatba nem férsz be.

  Gratuláció! https://uploads.disquscdn.com/images/2862574190fbfc90c447fee32c7c7c0519c76a661ef4c2db41a5009076f41178.jpg

 14. 15

  Tom in Black

  Alapvetően értem én, hogy szokás mindenkit a Pats-be illeszteni, bárkiről, bármi hír is van, így unalmas. Ugyanakkor azért ez egy kicsit más. A Patriots elég erősen épít a TE játékra. Az elmúlt években elég siralmas a TE felhozatal a ligában. Allen elment, aki ugyan el nem kapott,de legalább jól blokkolt, Gronk meg vagy visszavonul (legkésőbb jövőre szinte biztos vagyok benne), vagy ha használják az szezon elejétől rendesen, akkor megsérül mire szükség lenne rá. 12 pick van idén, és már legalább két 2020-as kompenzációs pick jön megint.
  Pénz nincs, lyuk meg sok. WR a csapatban csak Edelman, ő is volt már sérült, nem is fiatal. TE csak Gronk, ha már skill palyaerekről beszélünk. BB egy zseni, de azért pl. Dorsett csak nem akar beválni igazán, ahogyan Hogan sem megoldás, akár marad, akár nem, a SB-on 6 felé menő labdából 6 dropja volt, kivétel nélkül könnyű, de legalábbis nem bravúrt igénylő labdák! Amendola sem jött vissza végül. Gordon vagy játszhat majd, vagy nem, ő ugye nem nőket vert, ráadásul Pats-es is, szóval valószínű hosszabb eltiltást kap.
  Összegezve a draft egy egészen korrekt lehetőség, nagy QB need-ek idén nincsenek, illetve gyenge a felhozatal is, szóval ahol van, ott sem biztos, hogy erőltetik a megoldását idén, ezért felmozogni nem sokan fognak miattuk. Így a magas pickek értéke azért kisebb, pass rusherekért nem fognak akkora áldozatokat hozni a csapatok… Magyarán esetleg egy olcsóbb cserével fel lehet lépni az első olyan elé aki esetleg kivenné Hockenson-t, pl. az emlegetett Packers. 1/12-n még simán bent lehet nekik, 1/10 környékére pedig azért nem olyan drága felmenni….

  Szerk.: Egészen konkrétan a mai Gilmore szerződés átstrukturálásig a Pats az utolsó előtti volt cap space tekintetében, úgy, hogy gyakorlatilag csak távozók voltak eddig, csupa no-name, rotációsnak is jóindulattal betudható ember érkezett. Még így is 5. legrosszabbul áll a csapat, hogy Gilmore all-pro év után megint belement szerződése átalakításába! Szükség lenne kész skill player-re, mert a piacról nincs lehetőség hozni, csak emlékeztetőül, még kickere sincs a csapatnak.

 15. 16

  d zoli

  https://walterfootball.com/draft2019TE.php

  Úgyis azt csinálja amire nem számítunk. Draftol 2-t mondjuk 3. és 5. körben.

 16. 17

  balentin

  tökéletesen látod

 17. 18

  Tom in Black

  Gronk bejelentette visszavonulását. Biztos, hogy így sem érné meg felcserélni Hockenson-ért a drafton? Egy ember maradt a a csapatban akinek van fogalma róla, hogyan is kell elkapni egy labdát.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team