Connect with us

Draft

Mi vár ránk a draft második napján?

A draft első napját most már mindenki megemészthette, habár talán néhány csapat szurkolói még mindig le vannak sokkolva. Viszont itt a lehetőség javítani – már akinek van pickje -, vagy épp tovább erősíteni az első napos teljesítményt. Nézzük, mi vár ránk a második napon. 

Ugyen élő adásunk most nem lesz a második napról, kibeszélőnk igen, így azt követhetitek velünk együtt – ameddig bírjuk szusszal, az első éjszaka után ez nem lesz könnyű. A második kör éjjel 1 órakor kezdődik, így kalkuláljatok.

Becsatlakoznak új csapatok

Először fog húzni a Saints, a Rams, a Browns, a Cowboys, a Bears, a Chiefs és a Colts is. A Falcons ellenben nem fog húzni a ma éjszaka folyamán, hacsak persze nem cserélnek fel a harmadik körbe a negyedikből. A jelenlegi, frissített sorrendet megnézhetitek például itt.

A Coltsnak lesz a legtöbb pickje a második körben (3), a Patriotsnak pedig a legtöbb a második napon (5). Minden csapat fennmaradó drafttőkéjét itt láthatjátok.

A legjobb elérhető játékosok

  1. Jawaan Taylor, OT
  2. DK Metcalf, WR
  3. Byron Murphy, CB
  4. Greedy Williams, CB
  5. Cody Ford, OT
  6. Chauncey Gardner-Johnson, S
  7. Nasir Adderley, S
  8. AJ Brown, WR
  9. Dalton Risner, OT
  10. Drew Lock, QB

Taylornak állítólag egészségügyi problémái vannak (térd, hát), ő ezért csúszik. Metcalftől megértem, hogy sokan ódzkodtak az első körben, de itt már óriási steal lenne. Még ha csak tényleg annyi van benne, hogy borzasztóan veszélyes mélységi célpont óriási catch radiussal (tehát nem gondoljuk domináns első számú WR-nek), itt már akkor is kiváló pick lenne bárkitől. Byron Murphy könnyen lehet az első játékos, aki elkel a második körben és Greedy Williamsre sem kell majd sokat várni. Ford csúszását sem értem igazán, ellenben a safetyk kapcsán várható volt, hogy csak a második körben hallják a nevüket.

Kié lesz vajon Drew Lock? Úgy tűnik nem maradtak tuti franchise irányító helyek az első körben, a másodikban viszont már ajándék lehet. A fogadóirodáknál a Broncos és a Raiders a legesélyesebb, majd a Bengals következik.

Sok cserével nyitunk majd

Jönnek majd a trade-ek is rögtön az elején minden bizonnyal, Mike Mayock már a Patriots éjjeli pickjénél is kapott két hívást a 3/35-ért és valószínűleg még többet fog kapni. Nem lenne meglepő, ha kicserélne a Colts és a Raiders is rögtön a legelején, illetve akár többen is, hiszen nagyon jó játékosok elérhetőek még rögtön a második nap elején, akikre sokan azt hitték, első körösek lesznek. Az éjszaka folyamán pedig feleszméltek a csapatok, volt idejük gondolkodni és telefonálni, úgyhogy több mozgásra is számíthatunk az elején.

Melyik posztokból lesz gazdag a második nap?

Sok elkapó fog elkelni: DK Metcalf, AJ Brown, Deebo Samuel, Parris Campbell, Riley Ridley, Hakeem Butler, Mecole Hardman, JJ Arcega-Whiteside, Kelvin Harmon, Myles Boykin, Terry McLaurin mind-mind kimehetnek ma éjjel.

Ugyanez igaz a defensive backekre is: Byron Murphy, Greedy Williams, Rock Ya-Sin, Trayvon Mullen, Justin Layne, Joejuan Williams, Lonnie Johnson, Julian Love, Sean Bunting, Amani Oruwariye és David Long a cornerbackek közül, Chauncey Gardner-Johnson, Nasir Adderley, Taylor Rapp, Juan Thornhill, Dionte Thompson és Amani Hooker a safetyk közül hallhatja ma a nevét.

Beindul a támadófal: Jawaan Taylor, Cody Ford, Dalton Risner, Eric McCoy, Elgton Jenkins, Greg Little, Yodny Cajuste, Conner McGovern, David Edwards, csak hogy párat említsünk.

Top10 mock

A cserék úgyis felborítják majd, de for fun összeraktam egy ilyen top10-et:

1. Arizona Cardinals – Byron Murphy, CB

2. Indianapolis Colts – AJ Brown, WR

3. Oakland Raiders – Greedy Williams, CB

4. San Francisco 49ers – DK Metcalf, WR

5. Seattle Seahawks – Rock Ya-Sin, CB (vagy Juan Thornhill, S)

6. Jacksonville Jaguars – Jawaan Taylor, OT

7. Tampa Bay Buccaneers – Nasir Adderley, S

8. Buffalo Bills – Cody Ford, OT

9. Denver Broncos – Drew Lock, QB

10. Cincinnati Bengals – Mack Wilson, LB

.
.
.

21. Philadelphia Eagles – Chauncey Gardner-Johnson, S (remélem)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!