Connect with us

Podcast

Triple Coverage #150 – Szezonfelvezető -NFC East

Mi történik, ha egy Giants-, egy Cowboys- és egy Eagles-szurkoló összeül? Most épp kibeszéli az NFC Eastet, és helyenként szép dolgokat mond a másik csapatáról.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
4 years ago

Számomra kicsit érthetetlen, hogy Zeke sztrájkja miatt ennyire nem aggódik senki közületek (mondjuk Dani miért is tenné? :D), még a csapat szurkolója Bálint sem. Pontosan lehet tudni, hogy a Cowboys támadósora finoman fogalmazva teljes egészében sem erős, meccset nyerni nem igazán képesek. Ráadásul ha Dak-nak a zsebből kell passzolnia, akkor nagyot zuhan a teljesítménye neki is és az offense-nek is. A védelemre pedig nem lehet minden évben alapozni, annak egyszer kijön a lépés, a következő szezonban pedig nem annyira. Én a Dallastól gyakorlatilag bezuhanást várok…

katonadani
Reply to  Fetyke
4 years ago

én aggódnék, ha 10 meccset kihagyna. Első három meccset nélküle is megnyerik sztem, sokkal tovább meg nem lesz távol

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
4 years ago

ÁÁÁ! Most lebuktál! Szóval félsz a Vikes-tól, azért mondtad be a 10 meccset! :DDD
Épp ez a csapda. Ha hozzák az első 3 mérkőzést (azért én ebben sem vagyok biztos), akkor képesek magukat meggyőzni arról, hogy Zeke nélkül is megy. Én Elliot helyében akkor nem is jönnék vissza, csak a szezon végére, amikor nagyon kell (mármint neki, mert a csapatnak addigra már ugye mindegy lesz).

Zotya
Zotya
4 years ago

Még nem hallgattam végig, de jobbnak tűnik a hangerő. Köszi! :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x