Connect with us

Minden ami NFL

A 2015-ös class – nem jó, nem tragikus

A 2015-ös draft class nem volt kifejezetten rossz, de nem is gondolunk rá vissza könnyes szemekkel. Középszerű volt minden tekintetben és épp ez vele az igazán gond – nem rossz, de nem is top játékosokról kell eldönteni, érdemelnek-e hosszabbítást. Nem csoda, hogy eddig csak egy játékos kapott második szerződést az őt draftoló csapattól.

 

 

 

 1/1 Tampa Bay Buccaneers
 Jameis Winston, QB

Winston nem egy tehetségtelen irányító, ugyanakkor négy év alatt még egyszer sem sikerült kihozni a benne lévő potenciált. Emiatt van nehéz helyzetben a Bucs – 25 millió alatt ma már nagyon nehéz irányítót megtartani, de még ha alá is írna Winston 20 millióért, felmerül a kérdés, kell-e egy ilyen irányító a csapatba. Az 5. éves opciójával játszik, az idei lesz az utolsó esélye bizonyítani.

 

 1/2 Tennessee Titans
 Marcus Mariota, QB

 

Ugyanaz vele a helyzet, mint Winstonnal, azt leszámítva, hogy vele már egyszer rájátszásba jutott a Titans. Make or break szezonja lesz neki is.

 

 1/3 Jacksonville Jaguars
 Dante Fowler, Edge


Egy ötödik körös pickért szerezte meg a Rams, majd adott neki egy egyéves, 14 millió dolláros hosszabbítást idén. A teljesítménye alapján nem szolgált rá, bár nagyjából ennyit kapna az 5. éves opciójával is. Három év alatt 16 sacket jegyzett, a ramses túlfizetés ellenére is bustnak tűnik.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!