Connect with us

Minden ami NFL

FK! Jóslatok 2019

Végre itt a szezon, két nap múlva már éles NFL-meccset láthatunk! A szezonfelvezető podcast-sorozatunkban már kaphattatok egy kis képet néhány szerkesztő véleményéről a csapatokat illetően, azonban most mindenki beszáll és a szezon alakulásának megjövendölése mellett az egyéni díjakat is jó előre kiosztjuk. Természetesen most sem fogtuk vissza magunkat és a merész jóslatok is előkerültek a csuprok mélyéről. 

Az utóbbi három évben sorrendben 6-7-7 új rájátszáscsapatunk volt az előző évhez képest – ebből is jól látszik, mennyire nehéz a dolgunk, ha jósolni akarunk a playoffra. Biztosan fogunk több helyen is mellé lőni, ettől függetlenül az alábbi képekből kiderül, konszenzus szerint kiket várunk a playoffba, majd a Super Bowlba, illetve 14 szerkesztő egyéni tippjeit is könnyen össze tudjátok olvasni, hiszen végig ugyanaz a sorrend a képeken. A playoff előtt azonban kezdjünk a liga legrosszabb csapatával.

1/1

Talán nem meglepő, hogy a Dolphins az 1/1 legnagyobb várományosa a többség szerint, elég egyértelműnek tűnik a szervezeti tankolás. A Bengals kapott három szavazatot, a Giants és a Redskins 1-1-et. A Jaguars pedig az egyetlen olyan csapat lett, amelyik az 1/1-re és a csoportgyőzelemre is kapott szavazatot.

AFC Playoff picture

A meglepetéseket tovább tartogatva az AFC Eastnél elég erős a konszenzus, 14-ből 13 voksot kapott a Patriots. Chester viszont óriási szezont vár az Adam Gase és Sam Darnold vezette Jetstől.

Az AFC West kétesélyesnek ígérkezik szerintünk, de 10-4 arányban a Chiefst hoztuk ki győztesnek. Összességében a Chiefs egy-, a Chargers pedig három szerkesztőnél maradt ki teljesen a playoffból – de erről majd később.

Kisebb/nagyobb meglepetésre a Ravens egyetlen szavazatot sem kapott a csoportgyőzelemre, a Browns és a Steelers bezsebelte az összeset, 9-5 arányban. Elég sokan ülünk ezek szerint a Browns bandwagonon.

Andrew Luck visszavonulása előtt jó eséllyel legalább 8-10 Colts-tipp lett volna az AFC South élére, így azonban csak egy maradt – egyedül kronikk bízik a Brissett vezette csapatban. A Titans egyetlen szavazatot sem kapott, ellenben öten gondolják, hogy a Jaguars utolsóból első lesz. Így pedig 8 tipp érkezett a Bill O’Brien által rövid távon megerősített Texansra.

A wild cardra mindig érdekes tippelni, számomra mindig ez a legnehezebb. Ezzel összesítve a Patriots mind a 14-ünk szerint playoffba jut, a Jets viszont csak két szerkesztőnél, de a Bills is kapott egy voksot. A Chiefs 13-, a Chargers 11-, a Broncos 2 szakértőnknél vívja ki a jogot a rájátszásra. A Browns három-, a Steelers négy helyen marad le, míg a Ravenst csak ketten jósolják playoffba. A Colts még csak a wild cardra sem ér oda senkinél (az egy csoportgyőzelem mellett ugyebár), ellenben a Titans két szerkesztőnél is bekerült az AFC hat legjobban végző csapata közé. Ha a Texans vagy a Jaguars nem nyeri meg a csoportját, akkor csak egy-egy szerkesztőnél kerül be a rájátszásba a wild cardon.

NFC playoff picture

Az NFC Eastben időtlen idők óta nem volt címvédés, azonban öten mégis úgy gondolják, a Cowboys ismét fel tud ülni a trónra – kilencen viszont az Eagles csoportgyőzelmét vizionálják.

Az NFC South évről évre kiszámíthatatlan, azonban elég nagy a konszenzus a Saints győzelmét illetően – mindössze egyetlen szavazatot kapott a Panthers, és kettőt a Falcons, a többit Breesék zsebelték be.

A másik tavalyi NFC-döntős csapat, a Rams is pontosan 11 tippet kapott a csoportgyőzelemre – hárman viszont a Clowney-val megerősített Seahawks sikerét várják.

Az egyetlen divízió, ahol mind a 4 csapat kapott szavazatot a csoportgyőzelemre. A sorminta is elég szép: a Lionst kettő-, a Bearst három-, a Vikingst négy-, a Packerst pedig öt szerkesztő várja a csoport élére. Ez tehát a legkiszámíthatatlanabb csoport az egész NFL-ben.

Érdekes módon akinél a Cowboys nem nyer csoportot, ott a dallasiak playoffba sem jutnak – az Eagles kapott két voksot csoportmásodikként, így a sasok három szerkesztőnél maradtak le a rájátszásról. Délen a Saints kapott plusz 1-, a Panthers plusz 2-, a Falcons pedig plusz 5 voksot az eddigi 11-1-2 mellé, ami azt jelenti, hogy a Saints két szakértőnknél is lecsúszik a playoffról. A Rams mind a 14-ünknél bejut a rájátszásba, a Seahawks viszont érdekes módon több csoportelső szavazatot kapott, mint wild cardot (3-2). Ez egyébként igaz a Lionsre is (2-0), csoportgyőzelem vagy bust a helyzet Detroitban ezek szerint. A Packers összesen 10-, a Vikings 7-, a Bears pedig 6 szerkesztőnél jut rájátszásba.

Érdekességként összegyűjtöttem azt is, hogy az egyes szerkesztőknél hány új csapat jut be a playoffba az előző évhez képest – csak a bevezetőben említettek miatt:

  • balentin: 4
  • kerekisti: 4
  • chester: 6
  • jarred: 4
  • kronikk: 4
  • renningan: 4
  • rowi: 4
  • leonidasz: 3
  • KGYM: 3
  • katonadani: 6
  • g495sr: 5
  • löfli: 4
  • alatriste: 7
  • Höri: 6

Konferenciadöntők

Mindössze 5 csapat kapott bizalmat a 14 szerkesztőtől, hogy eljut az AFC döntőjébe. Természetesen a Patriots kapta a legtöbbet 9-cel, majd a Chiefs következik 8-cal, a Chargers 6-tal, a Browns 4-gyel, és a Jaguars is kapott egy voksot.

Az NFC idén is kiszámíthatatlanabb, mutatja ezt, hogy 9 csapat is fellelhető a fenti képen. Kezdjük most növekvő sorrendben: a Packers, a Bears és a Falcons kapott egy voksot, a Cowboys és a Vikings kettőt, a Rams és a Seahawks hármat, az Eagles hetet, a Saints pedig nyolcat.

Super Bowl

Vegyük külön a párosítást, és a győztest. A Super Bowlba AFC oldalról továbbra is öt csapat kapott voksot. A Browns és a Jaguars egyet-egyet, a Chiefs hármat, a Chargers négyet, a Patriots ötöt. Érdekes, hogy a Chiefst többen várják AFC-döntőbe, mint a Chargerst, ellenben Riverséket többen várják Super Bowlba.

Az NFC oldalán tisztább egy kicsit a helyzet. A Packerst és a Bearst egy-egy szerkesztő várja a nagydöntőbe, a Vikingst ketten, az Eaglest és a Saintst pedig öten-öten.

Na és akkor nézzük, ki nyerik a Super Bowlt az FK! szerkesztői szerint. A Saints öt döntőjéből ötöt behúz, ezzel a legtöbb szavazatot kapta meg. A Patriots, az Eagles és a Vikings 2-2 szerkesztőnél viszi haza a Lombardi trófeát, a Jaguars, a Chargers és a Packers pedig egy-egy voksot kapott a végső győzelemre.

Egyéni díjazottak

Zakatol a Browns badwagon, ugyanis magasan Baker Mayfield kapta a legtöbb szavazatot MVP-nek (5). Mögötte 2-2 vokssal Mahomes és Rivers, illetve 1-1 szerkesztő jósolja Darnoldot, Folest, Wentzet, Breest és Rodgerst a legértékesebb játékosnak.

Az Év Támadója díjat borzasztóan nehéz jósolni, hiszen sokszor megkapja az MVP, sokszor a második legjobb, nem túl konzisztensek ebben az újságírók.. Most Philip Rivers, Drew Brees és Saquon Barkley kapott 3-3 szavazatot, Darnold, Mayfield, Wentz, Davante Adams és Odell Beckham pedig egyet-egyet.

A liga legjobb játékosa kapott 5 szavazatot (aki nem ismeri, Aaron Donaldról van szó), Khalil Mack négyet, Joey Bosa és Jamal Adams kettőt-kettőt, illetve Bobby Wagner még egyet.

Kyler Murray viszi haza nálunk többségben az OROY díjat, szám szerint 5 szavazattal. Josh Jacobs 3-, Daniel Jones 2-, Miles Sanders, TJ Hockenson és David Montgomery pedig egy-egy voksot kapott.

Egy újabb borzasztóan nehezen jósolható díj. Devin Busht négy szerkesztő várja a legjobb újonc védőnek, Nick Bosa és Jonathan Abram kapott 2-2 szavazatot, illetve Devin White, Chase Winovich, Ed Oliver, Jerry Tillery és Josh Allen egyet-egyet.

Odell Beckham magasan viszi itt a prímet öt szavazattal. Rodgers, Flacco és Garoppolo kapott 2-2 voksot, illetve Hunter Henry, Dalvin Cook és Mike Hughes egyet-egyet.

Freddie Kitches öt szerkesztő szerint repíti a Brownst elég magasra ahhoz, hogy bezsebelje ezt a díjat, négy szakértőnk szerint pedig Anthony Lynn lesz az év főedzője. Adam Gase, Vic Fangio, Frank Reich, Bill Belichick és Kyle Shanahan kapott egy-egy szavazatot még.

Bold predictions

balentin:

  • Daniel Jones, Dwayne Haskins és Drew Lock együtt több touchdownt fog passzolni az alapszakaszban, mint a jelenleg előttük kezdőként rangsorolt Eli Manning, Case Keenum és Joe Flacco.
  • McCaffrey, Barkley és Kamara is 1000+1000 yardos szezon

kerekisti:

  • Jason Witten minden szempontból karrierje legjobb évét tudja majd magáénak a visszatérése során: 111+ elkapás, 1146+ elkapott yard, 10+ elkapott TD

jarred:

  • A szezon során lesz legalább három meccs ami rendes játékidőben walkoff TD-vel fog véget érni, tehát a mindent eldöntő pontszerzés után nem marad egy másodperc sem az órán.
  • Mind az Év Támadó-, mind az Év Védő Újonca díjat olyan játékos fogja kapni, akit a harmadik napon választottak ki.(vagy UDFA)

renningan:

  • A Lions top5-ös lesz meccsenként szerzett futott yardokban, amire 1997 óta nem volt példa.
  • Derek Carr visszatér a csúcsformájához, passzolt yardokból, TD-kből és passer ratingből is karriercsúcsot állít be.

rowi:

  • Browns 6-0 lesz a csoportban. Erre nem volt példa – ha jól látom 1967 óta, vagyis mióta csoportok vannak – soha.
  • Doug Baldwin 2016-ban 1128 elkapott yardig jutott, ez a karriercsúcsa. Most visszavonulása után viszont rögtön lesz olyan Seahawks elkapó, aki e fölé jut a szezon végére.

katonadani:

  • Von Miller és Bradley Chubb legalább 32 sacket fog szerezni, ami rekord egy duótól. Ebben az évezredben még csak 30 sem jött össze senkinek.
  • Patrick Mahomes megdönti Peyton Manning 5477 passzolt yardos- és 55 passzolt TD-s rekordjait.

g495sr:

  • A Giants/Redskins párosnak az egymás elleni meccseket leszámítva összesen maximum 2 győzelme lesz.
  • 2013 óta három irányító passzolt legalább 5000 yardot az alapszakasz során, idén ez a szám legalább öt lesz.

löfli:

  • Kyler Murray megdönti a legtöbb passzkísérlet rekordot, amit egy újonc ért el. (Luck, 2012, 627 kísérlet)
  • 2012 után először Antonio Brown 1000 elkapott yard és 5 TD alatt zár. (minimum 12 meccsen pályára kell lépnie)

alatriste:

  • Jamal Adams a legtöbb sacket szerző nem edge rusher player lesz. (Donald után /őt félig odatettem)
  • A 2000-es években még nem sikerült az NFL top20-as solo tackle listajára felkerülnie senkinek. 170 a határ – amit idén Vander Esch vagy Blake Martinez el fog érni.

[quote]A kommentek közt pedig természetesen várjuk a ti jóslataitokat is![/quote]

62 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
62 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tamasi Antal
Tamasi Antal
2019-09-03 18:29

Renningan boldjához: a beállítás az ugyanannyit jelent. Így értetted?

renningan
renningan
Reply to  Tamasi Antal
2019-09-03 20:17

Nem, többet. Ha csak 1 yarddal, akkor annyival, de a lényeg, hogy mindenből több legyen :D

Wyatt
Wyatt
2019-09-03 18:48

Már kinek meglepő a Ravens? :)

katonadani
Reply to  Wyatt
2019-09-03 19:33

engem pl kifejezetten meglepett, hogy csak 2en várjuk a Ravenst POba

Wyatt
Wyatt
Reply to  katonadani
2019-09-03 19:33

én nem tudom eldönteni, hogy a Browns vagy a Ravens lesz-e a nagyobb bukta, bár a Texans is kapaszkodik gőzerővel :)

Viszont februárban visszavágunk nektek ;)

BenKoyack
BenKoyack
2019-09-03 19:23

Köszi Jarred a JAX hype-ot! ;)

Jarred
Jarred
Reply to  BenKoyack
2019-09-03 20:08

Foles az irányító. Innentől kezdve nem lehet kérdés.

Carey25
Carey25
2019-09-03 20:17

Byron Murphy lesz az év újonc védője!

BenKoyack
BenKoyack
Reply to  Carey25
2019-09-03 22:19

Josh Allen lesz az év újonc védője! :)

wolandrule
wolandrule
2019-09-03 20:39

AFC:
Patriots
Steelers
Texans
Chargers
Wild Card: Browns, Chiefs
NFC:
Cowboys
Vikings
Falcons
Rams
Wild Card: Eagles, Seahawks
AFC döntő: Patriots- Steelers
NFC döntő: Cowboys- Falcons
SB: Patriots- Cowboys
SB győztes: Patriots

Bold 1.: az AFC South-ban minden csapat 7-9-el zár.
Bold 2.: a Patriots megcsinálja a veretlen szezont.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  wolandrule
2019-09-03 21:18

A Bold 2-t mindig bepróbálod? :D

wolandrule
wolandrule
Reply to  Leonidasz007
2019-09-04 08:31

Igen, és rendszerint legkésőbb a 2. fordulóban elvérzik. :) Most, ahogy 2 szezonnal ezelőtt, szerintem már az első fordulóban ugrik.

Attila
Attila
2019-09-03 20:39

Chester trollkodik a Jets-szel? :D
Ezt jó lesz visszanézni februárban

Zoltán Debreczeni
Zoltán Debreczeni
Reply to  Attila
2019-09-04 11:38

Bold: Chesternek legalább 4 tippje bejön. :)

Mondjuk a Texans-Eagles-Donald tippek elég esélyesek.

Amúgy nem kell februárig várni. Okt 21-én meglesz mindkét Pats-Jets.

acsdav2
acsdav2
2019-09-03 21:18

Az a féreg Devin Bush (bocsánat, hogy ezt mondom, de aki a meccs előtt elkezdi megtaposni az ellenfél címerét a kezdő körben, arra nem tudok mást mondani) mivel érdemelte ki annál a 4 szerkesztőnél, hogy Év Újonc Védője lehet?

katonadani
Reply to  acsdav2
2019-09-03 21:28

Védő Újonca, de leginkább azzal, hogy nagy playmaker és millió tackle-je lesz

katonadani
Reply to  katonadani
2019-09-03 21:28

és akkor Baker mivel érdemelte ki az 5 MVP-t meg amúgy az 1/1-et meg hasonlókat? :D

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2019-09-03 21:36

1.Feltételezem ezzel a zászló kitűzésre utaltál az Ohio State ellen.:) Nem mondom, hogy sportszerű dolog volt, de meccs után voltak, pörgött ezerrel, nem is volt ott az ellenfél, hogy őket provokálta volna. Nem érzem olyan súlyú dolognak, pláne úgy, hogy talán az utóbbi évek legemlékezetesebb pillanata volt ez :)
2. Amúgy azt tudjátok, hogy Clevelandben nem lesz fal, hogy Baker MVP legyen? :D PFF-nél nincsenek a TOP20-ban sem :)

katonadani
Reply to  acsdav2
2019-09-03 21:48

1) plusz például h tökét fogdosta az ellenfél oldalvonalának :D
2) Chiefs hasonló, mégsem okoz túl nagy problémát :)
(Texans-Chargers meg bőven rosszabb, mégis többen várják POba őket)

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2019-09-03 21:59

2.) Mert a liga legjobb támadó guruja a séfek főedzője. :D Egyébként az is érdekes, hogy lassan nálad most már sehol sem gond, hogy rossz a fal (Cards, Browns), csak Minnesotában. :D
Azért azt is tegyük hozzá, hogy Baker közel sem az a mozgékony típusú irányító, mint amilyen Mahomes vagy amit várunk majd Murraytől is.

katonadani
Reply to  Fetyke
2019-09-04 07:34

a Vikingsszal nem az a bajom, hanem h futni akarnak agyba-főbe :D így fontosabb a fal, mint pl a Cardinalsnál és a Brownsnál

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2019-09-03 22:00

1, Hát ugye az eleve ott kezdődik, hogy a noname Kansas Jayhawks játékosok nem fogtak vele kezet a pénzfeldobásnál. :) Az, hogy meccs hevében csinál egy ilyet, szerintem nem jelent féregséget. Persze nyilván nem sportszerű ez, de nálam ez még elfér.
2. De, hogy lesz így MVP? :D Én nagyon furcsálom, hogy Wentz nincs ennyire felkapva, aminek persze te nyilván örülsz, de ha egészséges marad nálam ő az egyik legnagyobb favorit.

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
2019-09-03 22:36

1.) Hát ha nálad ez még belefér, akkor gratulálok. :) Ha nekem mutogat, akkor én úgy vertem volna telibe Baker-t, hogy biztos mai napig nem tért volna magához. :D

acsdav2
acsdav2
Reply to  Fetyke
2019-09-04 12:04

1.Ott kezdődik a dolog, hogy őt provokálták azzal, hogy nem fogtak vele kezet. Erre te, hogy regáltál volna?
2. Meccs közben senki se nézi az ellenfél oldalvonalát. Nem hiszem, hogy bárki is észre vette volna. Nem szemtől szembe csinálta

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
2019-09-04 12:04

1.) Fogdosnám a tökömet az ellenfél oldalvonalának. :DDD

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  acsdav2
2019-09-04 07:52

comment image

Zoltán Debreczeni
Zoltán Debreczeni
Reply to  Bélabá a csótány
2019-09-04 11:44

Érdekel, hogy mi volt a terve?

acsdav2
acsdav2
Reply to  Bélabá a csótány
2019-09-04 18:01

Biztos feketének nézték a sötétben a zsaruk :D Más különben elképzelni se tudom Baker mi rosszat csinálhatott volna…… :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2019-09-03 21:36

Akkor már miért nem Devin White? :)

katonadani
Reply to  acsdav2
2019-09-03 21:48

Steelers sikeresebb lesz – nálam ezek az indokok

Nuuul
Nuuul
Reply to  katonadani
2019-09-03 22:36

😂😂😂😂

katonadani
Reply to  Nuuul
2019-09-04 08:31

szívesen fogadok, hogy a Steelersnek több győzelme lesz, mint a Buccaneersnek :D

(és pontosítás kedvéért ez volt a tiebreaker kettejük közt a fentebb említettek mellett, mert nem hiszem h nagy különbség lesz tackle-ök meg big playek meg hasonlók számában)

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
2019-09-03 22:18

AFC:
Patriots
Chiefs
Browns
Colts

NFC:
Egles
Falcols
Hawks
Greenbay

Super Bowl: Patriots – Packers

Év újonc védője: Chase Winovich

Bold: a Szezon végére összesen 8 csapatnál fog változni a kezdő irányító személye.

Gergely Nagy
Gergely Nagy
2019-09-03 23:15

Az NFL csapatok 1895 futott yardnál többet fognak átlagolni.
Arod több Intet fog dobni, mint ahány dpit sikeresen meg challengelnek.

bjeela
bjeela
2019-09-03 23:16

Hát jó, legyen:

AFC:
Pats
Chiefs
Browns
Texans

NFC:
Eagles
Falcons
Rams
Bears

SB: Chiefs – Bears

Bold: Trubisky 4500 yard felett termel.

Nagyon állat ez a cucc, piszkosul beütött…

csak ezt ne
csak ezt ne
2019-09-04 00:37

AFC:
Patriots
Chiefs
Browns
Titans

WC
Broncos
Steelers

NFC

Eagles
Seahawks
Bears
Saints

WC
Rams
Buccaners

AFC döntő: Pats – Chiefs
NFC döntő: Rams – Bears

SB Pats – Bears winner Pats

Bold: Az AFC rekord mértékben lenyomja az NFC-t, de az MVP Drew Brees lesz.

ThySoul
ThySoul
2019-09-04 06:57

Közben goff megkapta a világ összes garantált fizetését

Pizsama
Pizsama
Reply to  ThySoul
2019-09-04 07:20

Ilyenkor mindig ott motoszkál bennem a kérdés, hogy mi a jó taktika:
szezon előtt hosszabbítani hogy a jól induló idény ne strófolja fel az összeget, vagy inkább várni, hogy egy gyenge idény reális képet adjon és esetleg ne szórjuk el a világ összes pénzét valakire érdemtelenül…

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Pizsama
2019-09-04 08:00

Most nyilván nem sok mozgásterük volt.
Goff arcán már az SB-n kiült a halálfélelem.
Egy keményebb szezon után tuti nem úszták volna meg ilyen “olcsón”.

katonadani
Reply to  ThySoul
2019-09-04 07:35

írom már, csak fel kellett kelni :D

ewzywv
ewzywv
2019-09-04 07:52

Hold my beer, bold: Luck visszatér a 10. héten miután a Colts 3-6-al áll, megnyerik minden hátralévő meccsüket és így a csoportot. A playoffban nyernek egyet, majd a divisional roundban kikapnak idegenben a Pats-től hosszabbításban egy pick6 miatt.

danc
danc
2019-09-04 09:18

bold: két olyan csapat jut a superbowlba, aki eddig még nem nyert superbowlt.
bold2: ez lesz Brady utolsó szezonja.
bold3: a tavalyi 4 NFC győztesből egyik sem nyeri meg a csoportját, az AFC-ben pedig mind a 4 győztes ugyanaz lesz, mint tavaly.

makosteszta
makosteszta
2019-09-04 09:25

AFC:
East: Pats
North: Browns
South: Jags
West: Chiefs
WC1: Chargers
WC2: Bills
Konferencia döntő: Browns – Jags

NFC:
East: Eagles
North: Packers
South: Saints
West: 49ers
WC1: Cowboys
WC2: Panthers
Konferencia döntő: Eagles – Cowboys

SB: Eagles – Jags, Eagles nyer ;)

1/1: Miami, de ez már annyira egyszerű tipp, hogy inkább legyen
Bottom 5: Dolphins, Bengals, Redskins, Texans, Titans

MVP: Wentz
OPY: Elliot
DPY: J. Bosa
OROY: J. Jacobs
DROY: N. Bosa
Coach: Kyle Shanahan
Visszatérő: Jimmy Garoppolo

Bold 1: Mindakettő Bosa tesó top5-ben végez majd sackekben.
Bold 2: Az NFC North-ban nem lesz negatív mérlegű csapat, de mégis csak egy jut a rájátszásba.
Bold 3: A Dolphins 0-16, az Eagles 16-0 lesz.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  makosteszta
2019-09-04 11:01

Azért ez a Bold3 elég durva. Eddig egyszer volt 16-0, és kétszer 0-16. De te szerinted ez egyszerre lesz. Ennyire nem reménytelen a Dolphins, és ennyire nem jó az Eagles.
Az a Bold ami esélytelen, az szerintem nem Bold. :)
(nem mellesleg mivel őket tetted SB győztesnek, ez tulajdonképpen egy perfect season lenne, ami beillik egy Bold4-nek is)

Antal Kovacs
Antal Kovacs
Reply to  Hurrá Torpedó
2019-09-04 11:25

Hát esélytelennek nem esélytelen, mert van matematikai esélye, bár nagyon kicsi. Szóval bold ez a bold, csak már annyira bold, mint lepisilni egy rendőrautót spanglival a kezedben, miközben egy hulla vére szárad a pólódon :D
És ami még ennnél is bold-abbá teszi, hogy így a Dallasnak úgy kell WC1 helyre beférnie, hogy fixen 2x kikap az Eagles-től, és e mellett lesz NE, NO, LAR + NFC North csapatok elleni meccse is, és “Az NFC North-ban nem lesz negatív mérlegű csapat” …

Antal Kovacs
Antal Kovacs
2019-09-04 10:14

AFC: Pats, Browns (igen bandwagon…), Colts (igen, Brisett-el), Chiefs
WC: Bills, Chargers

NFC: East: *lásd bold*, Bears, Siants, Rams
WC: *lásd bold* / Vikes, Falcons

bold1: senkinél nem jutott a playoffba a Skins és Giants, de az egyik be fog jutni (csoportgyőztesként 0.500 körüli mérleggel vagy WC helyen)

bold2: ez a futók éve lesz, 2006 óta nem volt olyan csapat, amelyik 170 futott yardnál többet átlagolt meccsenként egy szezonban (2017 SEA 169.8), most lesz ilyen

bold3: a Pats-nek idén nem lesz pihenő hete és kiesik idegenben az 1. vagy 2. kiemelt otthonában

danc
danc
2019-09-04 11:31

AFC – Browns, Pats, Texans, Chiefs – WC: Steelers, Jags
döntő: Chiefs – Jags
NCF – Falcons, Seahawks, Eagles, Lions – WC: Rams – Saints
döntő: Eagles – Saints
SB: Eagles – Chiefs ; Eagles

MVP: Russel Wilson
OPOY: Saquon Barkley
DPOY: Aaron Donald
OROY: TJ Hockenson
DROY: Josh Allen

csak ezt ne
csak ezt ne
2019-09-04 11:44

Csoport erősségi rangsor hogy áll szerintetek? Konferenciák közti erőviszony?

Szerintem jelenleg a 3 legerősebb csapat az AFC-ben van. A csoportok sorrendjét így látom AFC West, NFC West, AFC North, AFC South, NFC North, AFC East, NFC South, NFC East.

A madarak közül egyedül a Seahawks lesz megint komoly, Eagles, Falcons, Cardinals ezek szerintem nem lesznek jók. Vikings nem, Packers hatalmas kérdőjel, de már nem olyan a bizalmam, mint tavaly, úgyhogy meglátjuk, Bears igen. Rams marad jó, Saints is, SF49 is előreléphet egy nagyot. Colts még feltámadhatna Bridgewaterrel vagy T Mobillal, fognak lépni szerintetek? Az AFC Southban nem hiszek a Jaguárokban, szerintem még a Houston is megelőzi őket, a Titans meg szinte biztosan, pedig szurkolok Folesnak. A Broncos védelem viszont vad lesz megint, alig várom a meccseiket a KC-vel.

Zotyman
Zotyman
2019-09-05 00:24

AFC: NE, CLE, KC, HOU – WC: LAC, PIT –> KC vs. LAC
NFC: LAR, GB, PHI, NO – WC: MIN, DAL –> GB vs. NO
SB: GB vs KC –> KC
1/1: WAS
OROY: Kyler Murray – DROY: Devin Bush – MVP: Pat Mahomes – OPOY: Mahomes – DPOY: Aaron Donald – CPOY: Aaron Rodgers – HCOY: Freddie Kitches
Bold 1: Guice futja a legtöbb yardot a szezonban.
Bold 2: Lesz olyan csapat a ligában, ahol az irányító lesz a csapat legtöbb yardot futó játékosa. (Ez így elfér boldnak Vagy meg kell tippelnem, h melyik lesz az?)

gyeek
gyeek
2019-09-05 13:46

NFC:
N – Bears
S – Panthers
E – Cowboys
W – Rams
NFC WC: Saints, Seahawks

AFC:
N – Ravens
S – Texans
E – Patriots
W – Chiefs
AFC WC: Colts, Browns

MVP: Pat Mahomes
OPOY: Ezekiel Elliott
DPOY: Khalil Mack
OROY: Parris Campbell
DROY: Jonathan Abram

Év visszatérője: Jason Witten
Év edzője: Freddie Kitchens

SB győztes: COWBOYS
1/1: EAGLES Így. :)

Bold: ld. 1/1

Kérdés: év visszatérője kategóriában OBJ 12 lejátszott meccs és 1000+ yard után honnan tér vissza?

62
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x