About the author

9 Comments

 1. 1

  renningan

  Ez a cikk, és az összes többi kis lakattal ellátott patreonos cikk is a patronoknak köszönhetően jöhetett létre. Az ő támogatásukkal reményeink szerint hosszú távon fenntartható, sőt fejleszthető lesz az oldal, ezt pedig extra cikkekkel szeretnénk nekik meghálálni. Ez is egy ilyen.

  Ha valakit érdekelnek ezek az extra cikkek, vagy csak szeretné, hogy még sokáig legyen FK!, akkor lehetősége van a támogatásunkra (nem kényszer, nem kötelező), amit előre is nagyon köszönünk. A támogatásotokkal ugyanakkor nem csak az oldal működtetését, a mindenki által elérhető tartalmak elkészülését teszitek lehetővé, hanem ezeknek az extra cikkeknek az elkészültét is:

  – a 4 dolláros támogatással a Kupaktanács, a Best of és a Minden, ami NFL rovatainkba tartozó cikkek elkészülését támogatjátok, így ezekhez természetesen hozzá is férhettek.

  – a 8 dolláros támogatással a Portrék, a Történelmi cikkek és a Coin Toss cikkek elkészülését IS támogatjátok, így a Kupaktanács, Best of és Minden, ami NFL mellett ezek is elérhetőek lesznek számotokra.

  – a 15 dolláros támogatással a Playbook cikkek, a Hét játékai elemzések és a Szerződéselemzések megírását IS támogatjátok, így a Portrék, Történelmi cikkek, a Coin Toss, Kupaktanács, Best of és Minden, ami NFL mellett ezek is elérhetőek lesznek számotokra.

  Minél több támogatónk lesz, annál több hasonló cikkel fogunk jelentkezni, hisz ez azt jelenti, igény van az oldalra és a munkákra, ezt pedig elsősorban így tudjuk honorálni.

  Ha viszont valakit zavar az, hogy bizonyos cikkeket csak a Patronok olvashatnak el, még véletlenül se legyen dühös vagy frusztrált. Mint ahogy fentebb írtam, ez és a jövőbeli összes többi, lakattal ellátott extra cikk a Patronok nélkül nem jöhetne létre, és ugyanúgy nem lenne lehetősége elolvasni. Nekik ajánljuk az összes többi anyagot, ami a cikkek 90-95 százalékát jelenti.

 2. 2

  camillo 7777

  Ezt nem értem Cleveland azóta tankol amióta nézen a sportot, az meg mennyi is 12-14év.

 3. 3

  Szilárd Süveges

  es en nem is latom hogy a kozepesnel jobbak lesznek a kovetkezo par evben.
  Es azert nagyon nehez es evekig sok jo dontest kell hozni hogy egy frenchise 10 evig meghatarozo legyen. A jatekos allomany eletciklusa rovid, hamar kiporognek, vagy legalabb is keves ideig hoz egy jatekos elit szintet

 4. 4

  bjeela

  Egy bizonyos oldalról nézve valóban jó ötlet tankolni. De akkor hadd dobjak be a közösbe egy másik oldalt: menyire tolerálja ezt a közönség, a fizető nézők, a bérletesek? És mennyire rombolja az önbizalmat a játékosokban? Nem lehet, hogy többet veszítenek a vámon, mint amit nyernek a réven? Már így is üresek a székek Miamiban, de ha így folytatják, akkor a pókok is elvándorolnak onnan. Tudom, tudom, persze Clevelandben is elég volt két látványos győzelem és visszarohant mindenki a lelátóra, de addig elég sokat veszít a franchise és azért rohadtul leveri a játékosok kedvét, ha tök üres lelátók előtt kell éveket eltölteni.

 5. 5

  renningan

  Ezért kellene jól kommunikálni. Engedni a jegyárakon és legalább látványosan játszani, még ha eredménytelenül is. Meg mondjuk a 0-16-ot elkerülni, mert az azért elég gáz.

 6. 6

  bjeela

  De hát itt szó sincs jó kommunikációról, Józsi, ahogy látványos játékról sem, hacsak az ellenfél játékát nem tekintjük annak. ;)

 7. 7

  ahanem

  a Jets minden bizonnyal segíthet rajtuk, ha így folytatják…

 8. 8

  Kopi3.14

  A Steelers szemszögéből nézve nem biztos, hogy akkora tragédia a trade és az első körös cetli. Mennyi vált be az elmúlt tíz év első körös húzásaiból? Ha megnézzük a tavalyi év cirkuszát Artie Burns körül, akkor akár érthető is. Kell a secondarybe egy ember, aki nem teljesen bust. Persze én sem adtam volna érte ennyit, de a jelek szerint a csapatnak nem megy a secondary nevelés.

 9. Pingback: Szeptember hónap patreonos cikkei | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team