Connect with us

Kupaktanács

FK! Kupaktanács – MVP-jelölt irányítók és berobbanó fiatalok

Az irányítók ellopták a show-t múlt héten, így a heti kupaktanácsban öt szerkesztő (katonadani, Jarred, chester, Renningan, alatriste) tárgyalta ki, hogy van-e jobb irányító Patrick Mahomesnál, mi történt Baker Mayfielddel, meddig juthat Lamar Jackson és Daniel Jones,  illetve veszélyben van-e Cam Newton és Nick Foles állása. 

 

 

 

Patrick Mahomes úton van az újabb MVP-cím felé: vezeti a ligát passzolt yardokban, TD-kben és még a labdát sem adta el idén. Lesz kihívója a címért? Van egyáltalán nála jobb irányító jelenleg a ligában?

katonadani: Jelenleg nincs valós kihívója, és ha így folytatja, nem is lesz. És nincs nála jobb irányító az NFL-ben.

Jarred: Mindig közbejöhet valami, ami átírja az eddigi forgatókönyvet. De szerintem ez nem fog megtörténni, ha nem sérül le, akkor idén is 50 TD és 5000 yard környékén lesz. Nem hiszem, hogy a jelenlegi mezőnyből bárki is tudná ugyanezt hozni.

chester: Van, Russell Wilsonnak hívják. Mahomes viszont egy olyan offense irányítója ami MVP-mágnes, szóval ha csak nem jön közbe nála sérülés, valószínűleg címet véd.

alatriste: Kihívó nélkül áll a ligában. Felvillanásokon kívül nincs más ilyen szinten és a média hype is akkora körülötte (teljesen jogosan), hogy nagyon nagy összeomlásnak kell jönnie ahhoz, hogy ne legyen toronymagas esélyes év végén.

Renningan: Talán én voltam a legszkeptikusabb vele kapcsolatban az egész szerkesztőségből, de ennyi ideig nem lehet ilyen jól játszani csak a rendszer miatt. A srác hihetetlen, és hacsak nem száll el teljesen és nem kezd el csak no look passzokat adni, akkor minden idők egyik legjobbja lehet. Jelenleg abszolút ő az MVP-cím legfőbb várományosa és azt is megkockáztatom, hogy Russell Wilsonnal karöltve a liga legjobb irányítója jelenleg.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!