Connect with us

Játék

Ismét itt az FK! Tippjáték!

Negyedszer is visszatér az FK! tippjátéka! Mindent, amit a játékról és a nyereményekrőltudni érdemes, ebben a cikkben gyűjtöttünk össze. Jó szórakozást!

 

A tippjátékot a https://fkclub.hu/tippjatek/ – linken érhetitek el, vagy egyszerűen nyissátok meg az oldalt és ott válasszátok ki a Tippjáték menüpontot. Ezután egy új ablakban ez a felület jelenik meg:

tippjáték2

Be lehet regisztrálni Facebook-fiókkal vagy emailes regisztrációval. FONTOS: minden korábban használt profil él! Vagyis nem kell újból regisztrálni, tudjátok használni a tavaly megadott felhasználónevet és jelszót!

Az alap játék

A játék lényege, hogy meg kell tippelni az adott párharcok győzteseit úgy, hogy különböző téteket raksz rá. A “zsetonok” 1-16-ig terjednek értékben (attól függ, hány mérkőzés van a héten). Nyilvánvalóan célszerűbb a Patriots-Dolphinsra, ahol szinte biztosan a Patriots győz, a 16-os zsetont tenni, míg egy nehezen megtippelhető mérkőzésre az 1-est. Minél biztosabbak vagyunk egy párharc kimenetelében, annál nagyobb pontszámú zsetont célszerű rá tenni.

Mellékeltem egy, a játék során is bármikor előhívható útmutatót:

help

Az nyer, aki, aki év végére a legtöbb pontot szerzi.

Survivor Pick

Ez a Survivor Pickre kattintva érhető el. A játék lényege, hogy minden héten (kivéve a 16-17.-et , mert ott csak egy-egy meccsre kell tippelni) ki kell választani két csapatot, ami szerintetek győzni fog. Egy csapatot egy játék(szezon) során csak egyszer lehet kiválasztani,  a rendszer nem is engedélyezi többször. Tehát nyilván nem lehet minden hétre a Packersre vagy a Patriotsra fogadni, muszáj lesz egyszer a gyengébb csapatokra is.

Jól meg kell ezért gondolni, hogy mikor kit választunk, ettől lesz érdekes az egész. Hogy tippelhess, a kiválasztott csapatokat egérrel a kijelölt négyzetbe kell húzni, majd menteni és kész is (vagy simán rákattintani):

tippjáték3

A pontozási rendszer a következő:

– Aki HELYESEN tippel, az +1 pontot kap, tehát egy szezon során összesen maximum 32 pont szerezhető.

Értelem szerint a legtöbb pontot szerző játékos fog nyerni (holtverseny esetén az dönt, hogy ki volt hosszabb ideig hibátlan), illetve külön díjat kap a leghosszabb időn keresztül hibátlanul teljesítő játékos is. 

 

Nyeremények

Természetesen a dicsőség mellett különböző díjakat lehet nyerni a játékokban elért sikerekkel:

 

  • A Korongos játék 1. helyezettje: egy névre szóló kupát kap tőlünk, mellé egy-egy 10 ezer forintos utalványt a Kandalló, a Sportmánia és az UsaSportFan jóvoltából, továbbá a neve ki kerül a Hall of Fame oldalunkra.
  • A Korongos játék 2. helyezettje: egy-egy 7 500 forintos utalvány kap tőlünk a Kandalló és a Sportmánia jóvoltából.
  • A Korongos játék 3. helyezettje: egy-egy 5 000 forintos utalvány kap tőlünk a Kandalló a Sportmánia jóvoltából.

 

  • A Survivor játék 1. helyezettje: egy névre szóló kupát kap tőlünk, mellé egy-egy 10 ezer forintos utalványt a Kandalló és a Sportmánia jóvoltából, továbbá egy 5 000 forintos utalványt a Beerselection, illetve egy 10 százalékos kedvezményt biztosító utalványt a CsakEgyClick jóvoltából, továbbá a neve ki kerül a Hall of Fame oldalunkra.

 

– Ha valaki valamelyik tippjátékban minden tippjét elrontja, azaz 0 ponttal fejezi be a versenyt, különdíjat kap. Értelemszerűen, ha csak egyetlen tipp is hiányzik, az kizáró ok. És mivel az eredeti játékunkban nyilván sokkal több meccsre kell tippelni, ezért az ott minden tippjét sikeresen elrontó játékos sokkal nagyobb nyereményt kap.

– A hibátlan tippsorokért különdíj jár. Ez a korongos játék esetében azt jelenti, hogy aki egy adott héten (ahol legalább 15 meccs volt) minden mérkőzést helyesen tippelt meg, kaphat különdíjat. Az új játéknál pedig a tökéletes, 32 pontos szezon után jár majd extra nyeremény.

Határidő: az aktuális meccs kezdete.

Eddigi győzteseink:

 

2018:

  • László Boros (Korong: 1. hely)
  • Buffon01 (Korong: 2. hely)
  • Csatlós Ádám (Korong: 3. hely)
  • pillanat11 (Survivor 1. hely)
  • Leon7809 (Tökéletes tippsor: 15/15)

 

2017:

  • turosz12 (Survivor: 1. hely)
  • Wilson3 (Korong: 1. hely)
  • Kerozin25 (Korong: 2. hely)
  • KGYM (Korong: 3. hely)
  • Tamara05 (Hibátlan tippsor: 16/16)

2016:

  • Péter Eiben (Korong: 1. hely, Survivor: 2. hely) 
  • Ttotya (Korong: 2. hely, Top12: 1. hely)
  • Vampeare (Survivor: 1. hely, leghosszabb hibátlan sorozat)
  • patopali (Hibátlan tippsor: 15/15) 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!