Connect with us

Hír

A játékosok szakszervezete nem javasolja, hogy a focisták a Jaguarsba igazoljanak

Az NFLPA, azaz a játékosok szakszervezete megnyert egy ügyet a Jacksonville Jaguars ellen, ugyanis a csapat úgy szabott ki pénzbüntetéseket a játékosokra, hogy az nem volt engedélyezett a kollektív szerződést szerint. Ezek alapján pedig az NFLPA azt tanácsolja a játékosoknak, hogy alaposan fontolják meg ezt a tényt, amikor csapatot váltanak, hiszen a beérkezett panaszok több, mint 25%-a a Jaguars ellen érkezik a focistáktól.

A fő probléma az ügy kapcsán az volt, hogy a Jaguars a holtszezonban is kötelezte a játékosait, hogy az orvosi kezeléseket a csapat központjában végezzék el, pedig erre semmi joga nem volt valójában. Ha a játékos ennek nem tett eleget, akkor súlyos pénzbüntetéseket szabtak ki rá – Dante Fowlert például egy offseason alatt 25-ször büntették meg, összesen 700 ezer dollárnyi bírságot szorgoskodott össze, amit most végre visszakapott. Leonard Fournette-nek is visszajárt a 99 ezer dollárja, amiért a csapat kispadján ült a tavalyi utolsó fordulóban, amikor inaktív volt.

Több jelenlegi és korábbi Jaguars-játékos is (főleg utóbbi) megszólalt az ügyben, hogy nagyon furcsán mennek a dolgok Jacksonville-ben, Dante Fowler azt mondta, hogy őt utálták a csapatnál, AJ Bouye – aki egy nem kötelező jógagyakorlatot hagyott ki és kapott ezért 10 ezer dolláros büntetést – is azt mondta, hogy bármikor bármiért megbüntethetnek, és ilyen sehol máshol nem történik a ligában, mások jól ki is nevették őket ezért.

Tom Coughlin kirúgásával viszont talán megváltoznak a dolgok Jacksonville-ben, legalábbis mindenki ezt reméli a lépéstől.

 

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
4 years ago

Lincoln az oka mindennek! 150 évvel ezelőttig sokkal könnyebb dolguk volt az ültetvényeseknek…

DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
Reply to  Fetyke
4 years ago

:)

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Fetyke
4 years ago

150 évvel ezelőtt 1869-ben Lincoln már nem volt elnök (1861-65 között volt).
Viszont ha úgy nézzük akkor az “eeemútnyócévben” még benne volt.

Antal Kovacs
Antal Kovacs
4 years ago

comment image

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x