Connect with us

Játékos Portré

“Adok neked fél percet. Imádkozz Istenhez, ne hagyja, hogy megöljelek”

Én találtam ki a “sack” fogalmát. Úgy gondoltam, ez sokkal jobban hangzik, mint az, hogy “Jones negatív yardon szerelte az irányítót”. Kellett egy szó, ami jól visszaadja azt a pusztítást, amit ezek között a szerencsétlen, megalázott irányítók között végeztem.

 

Deacon Jones mutatta meg, hogy mit is jelent defensive endnek lenni, forradalmasította a pozíciót, még a sack fogalmát is neki köszönhetjük. Minden idők egyik legzseniálisabb védője, akire külön szabályokat kellett hozni, hogy kordában tartsák. Egy könyörtelen szörnyeteg volt a pályán, aki csak így tudta kezelni, hogy egy rasszista, kirekesztő korban kellett felnőnie, amelyben a szeme láttára fekete öregasszonyokat büntetlenül agyon lehetett verni egy dinnyével, a hozzá hasonló fiatal fekete futballisták pedig edzőtermekben aludtak, mert a szállók nem adtak ki nekik szobát.

 

 

Kegyetlen gyerekkor egy rasszista világban

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!