Connect with us

Minden ami NFL

Végre a helyes útra léphet a Browns

A Browns Kevin Stefanskit nevezte ki új főedzőjének, aki igazán üdítő változatosságot fog jelenteni Hue Jackson és Freddie Kitchens után. Teljes kulturális átalakulás jöhet a csapatnál, nagyon hosszú idő óta ő az első Browns HC, akibe nem igazán lehet belekötni.

 

 

A Browns mindig is zseniális érzékkel válogatta ki a legkevésbé alkalmas edzőket, ami végül is nem meglepő, hisz Jimmy Haslam tulajdonosból kiindulva tipikus zsák a foltját döntés volt az összes. Most azonban nagyobb beleszólást kapott a döntésbe Paul DePodesta, a csapat stratégiai főnöke (akihez egyébként a Moneyball is köthető). Ő volt az, aki 2016-ban az azóta a Billsszel három év alatt kétszer rájátszásba jutó Sean McDermottot szerette volna Hue Jackson helyett, illetve ő kampányolt nagy erőkkel Kevin Stefanski mellett tavaly, amikor John Dorsey és a Haslam-család Kitchens mellett tette le a voksát. Most végre célt értek a tanácsai, és mivel kivételesen nem Haslam szava volt a döntő, van esély arra, hogy ez az egész Bronws-projekt működhessen.

 

Mellette

 

  • Nem egy Kitchens-féle fellángolás

 

Kitchensszel az volt a legnagyobb probléma, hogy túlreagálták a 2018-as szezon második felében látottakat. Hue Jackson kivágása után a Browns egyszerűen felszabadult, ez pedig olyan lökést adott a csapatnak, hogy simán parasztlengőkkel haladva hozták a győzelmeket, pusztán tehetségből. Ehhez nem sok köze volt Kitchensnek, és amikor már neki kellett összerántania, felépítenie, egyben tartania a csapatot, csúnyán elbukott. Stefanskival nincs ilyen probléma, OC-ként és QB-edzőként is jól és stabilan teljesített a Vikingsban  – ez persze nem jelenti azt, hogy jó lesz HC-nek, de legalább nem lehet rámondani, hogy csak egy félszezonos csoda.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!