About the author

7 Comments

 1. 1

  d zoli

  A Brownsban sem lehet már bízni. Ez az NFC North így nagyon kezd alakulni.

  https://uploads.disquscdn.com/images/6add37d24af7a471e6244a4dacd68e69962458adc8d2ab2729d1f552df387d3a.jpg

 2. 2

  bjeela

  Nem kell mindent elhinni, a Browns mindig csak Browns marad.

 3. 3

  ktms

  Browns szurkolóként magam is Stefanski és Saleh közt ingadoztam és végül be kellett látnom, hogy kb ugyanazon okokból amiket rennigan felsorolt a jó döntés Stefanski volt. Nekem egyébként McCarthy sem lett volna ördögtől való, de mivel ő a jelenleg azért jóval magasabban jegyzett Cowboyshoz ment ezért kiesett mint lehetőség. JMD-t nagyon nyomták a kinti drukkerek, de ez innen teljesen érthetetlen hájpnak látszott. Összeségében csak azt a kockázatot látom Stefanski személyében, hogy HC-ként még nem láttuk, minden más érv mellette szólt a többekkel szemben. Szóval azt kell mondani, hogy eddig folyton vitatható döntések születtek a csapatnál, de ez a választás most kellően megalapozott.

  Azokon meg akik nem igazán követik közelről a Browns háza táját és több körrel le vannak maradva de ennek ellenére továbbra is csak a régi lemezt bégetik jókat nevetünk. :-P

 4. 4

  Fetyke

  Nem akarlak kiábrándítani, de amit renningan érvként felhozott Stefanski mellett, annak nem sok köze van a valósághoz. Kevinnek nincs annyi tapasztalata sem, mint Salehnek (tehát 1 teljes szezonja sincs), az öltözői kultúrához neki semmi köze (nem látom például, hogy hogyan tudná kezelni az OBJ féle sztárokat), irányítót nem épített fel nálunk, idén már nem is ő edzette őket. A szurkolótársaimat kérdezd meg bátran, hogy milyen zseniálisan hívta nálunk a játékokat!
  Én inkább Salehet választottam volna a helyetekben. Ettől még persze lehet, hogy Stefanski beválik nálatok, mert egyelőre ő egy nagy lutri. Kb. olyan, mint amikor az elmúlt években irányítót húztatok. Lehet, hogy beválik, de azért én ezzel óvatos lennék.

  ui.: legalább védőkoordinátornak kellene mellé egy öreg róka, mint mondjuk Philips.

 5. 5

  renningan

  Azért ez erős túlzás :D Stefanski másfél évig volt OC, előtte pedig másfél évig QB-coach. Ha már elveszed tőle Cousinst, mert nem ő építette fel, akkor legalább Keenumot add meg neki, ami szintén nem volt semmi. De amúgy meg mind a kettőhoz elég sok köze volt :D BTW még ez alatt a másfél év alatt is több értékelhetőt mutatott, mint Saleh, akit elég sokan elzavartak volna tavaly :D

  Az öltözői kultúrához annyi köze van, hogy tudja, hogyan kell annak kinézni. Patricia és JMD meg a többiek is tudják, csak náluk ez nem működik, mert az BB nélkül nem lehetséges. Ezeket lehet interpretálni és ha jól csinálja, akkor a Brownsnál is mehet.

  Az meg, hogy milyen jó playcaller… hát :D nekem tetszettek a hívásai, szerintem jól nyomta, a PFF pedig a 4. legjobbra értékelte, szóval ez alapján én nem mondanám, hogy szar lenne (már amikor saját kezet kapott, nem pedig Zimmer ultrakonzervatív felfogása szerint kellett irányítania).

  De akkor ezek szerint te örülsz neki, hogy végre eltűnt? :D

 6. 6

  ktms

  A Stefa vs Saleh témában szerintem az mindenképpen döntő érv, hogy támadó oldalon dolgozott az utóbbi években és az offensre nagyon ráfért egy kompetens edző. ha megnézem a Kenneum és Cousins statjait, akkor mindkettő kb karrier évet futott. Egyébként akkora homály nem tud lenni, mint amekkora Kitchens volt.
  Wade Philips tényleg jól jönne.

 7. 7

  Fetyke

  Az a gond, ha így nézzük, akkor igazad van, ha meg úgy akkor nincs. :D
  – Stefanski valóban 1,5 évig volt OC nálunk. Papíron. Mert ugye tavaly az utolsó pár mérkőzésre vette át a stafétát, és ott már olyan nagy csodát nem tudott csinálni, persze ez nem is volt elvárható tőle. Aztán gyorsan véglegesítették, mint OC, de még az érdemi munka előtt a nyakára hozták Kubiakot. Nehéz megállapítani, hogy mennyi volt az idei támadósorunkban az ő munkája. Ezért mondom, hogy nagy lutri ebből a szempontból.
  – Rendben, Keenumot nem veszem el tőle. Cousinst azért olyan nagyon nem kellett felépíteni, mert mielőtt hozzánk jött sem volt rossz(abb) irányító.
  – Az öltözői kultúrát jól leírtad. Látta, hogy hogyan kellene kinézni, de hogy ezt meg tudja e valósítani jó kérdés. Van olyan fiatal főedző, akinek ez sikerült (Rams), és azért láttunk rá ellenpéldát is szép számmal.
  – Már-már kezdtem elfogadni a PFF-t, amíg ezt a 4. legjobb játékhívást be nem dobtátok. :) Nem tudom. Azért nekem ezzel vannak fenntartásaim. Most szombaton nem hiszem, hogy Zimmer fogta volna vissza a támadósort, szemmel láthatóan mégsem ment a játék.

  Annyiból nem bánom, hogy elmegy tőlünk Stefanski, hogy én az idei támadósorra, mint Kubiak és Dennison termékére tekintettem. Szerintem ők rakták össze alapjaiban az idei évet, és tőlük várom a további előrelépést is (ha sikerül erősíteni a támadófalon). Stefanski nálam ebben csak amolyan zavaró tényező volt, akit jó korán kineveztek, és nem volt semmi indok, amiért kirúghatták volna, a látszatra pedig azért adni kellett. Ebből a szempontból örülök a távozásának. Abból nem, hogy mindig a rájátszás idején jönnek és zavarják meg az edzőnk fejét a meghallgatásokkal és kinevezésekkel.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team