Connect with us

Minden ami NFL

RHULE the World!

David Tepper, a Carolina Panthers tulajdonosa új fejezetet nyitott a franchise történelmében, és lecserélte Ron Rivérát. Nagyon megfontolt keresés és óriási titkolózások után végül ledobta az atomot, és elhappolta szó szerint a Giants orra elől Matt Rhule-t. És mindenki odáig van ezért a lépésért, leszámítva a New York-iakat.

Kockázat nélkül nincs siker, illetve a sikeres üzletember nem fél az ismeretlenbe belevágni, tartja a gazdagok mondása. David Tepper pedig egy sikeres üzletember, hiszen nem hogy új dolgokba akar belevágni, egyenesen forradalmasítani szeretné vízióit a Panthersnél, és erre keres partnereket asszisztens GM és HC formájában. Utóbbit meg is találta Rhule személyében, akihez személyesen ment el Marty Hurney general managerrel és Steven Drummond kommunikációért felelős munkatársával egyetemben. A sietség nem volt véletlen, Rhule még szinte ki sem pakolt mexikói nyaralásából, és már készült a másnapi New York-i interjújára, mikor a Panthers kommuna megjelent a háza előtt, és elétették azt a szerződést, ami sok beszédtémát váltott ki.

Egy új kezdet

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!