About the author

6 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Ezek hülyék, egy top10-es TE-t elengedni ilyen ínséges időkben.

 2. 2

  ahanem

  pont fordítva, végre egy értelmes lépés.

 3. 3

  Debreceni József

  Mitől is értelmes az egyetlen valamirevaló TE-t a rosterről elengedni? Mármint azon kívül hogy Hooper ezzel betegre keresi magát a piacon.

 4. 4

  ahanem

  Mert inkább engedem el a TE-t akinek a számai jóval inkább köszönhetőek legalább két (három) másik úriembernek, minthogy adjak neki egy nagy szerződést és ezzel az amúgyis gyenge védelmemet még jobban megbénítsam és még ennél is jobban lekorlátozzam azt a kicsi mozgásteret, ami most a rendelkezésemre áll.

  Értsd: DE, DT, CB és talán még az LB (talán a Sam mert remélem Foye megoldás Willre) is nagyobb need, mint a guardon kívül bármelyik offense poszt.
  Persze nem kellett volna átlag aluli guardból kettőt hozni illetve egy swing tacklenek az értékénél jóval nagyobb szerződést adni meg még egy 5. kört is érte teljesen indokolatlanul, főleg ha az említett két guard helyett inkább egy harmadik, már rég a rosteren lévő, egyébként jóval olcsóbb játékos kap inkább snapeket, mert ilyen döntésekkel bizony a Hooperre félretett cap lett csak felemésztve valódi érték kinyerése nélkül.
  Ettől függetlenül is egy TE nem annyira fontos mint egy valamire is való DE, főleg hogy Abraham óta nem láttam olyat, és azt a 10-11 milliót inkább egy olyannak adnám, Mert Hooper termelésének szerintem egy 60%-át simán tudja hozni Graham is, a többi meg mondjuk Gage-re hárul, nabumm, nem érdekel senkit, kivéve az ellenfelek védelmeit, akik nem tudják, hogy nem mindig Juliot kéne duplázni, mert akkor egy harmadrangú TE is képes üresen maradni néha.

 5. 5

  Debreceni József

  10-11 misiért nem kapsz rendes DE-t, de még csak közepesen jót sem, max vén, kiöregedett, a hírnevéből élő valakit aki csak a pénzre hajt már. Egy jó csapat ismérve: azokat tartják meg akik jól teljesítenek és azoknak engedik el a kezét akik meg szarul. Itt most nem ez történik. Hooper pont azért volt jó mert a secondaryk Juliora és Ridleyre figyeltek, egy box safety vagy egy will lb meg nemigen tudta levenni őt. Most már erre sem kell figyelni, a jelenlegi, rosteren lévő TE-k ezt nem fogják tudni hozni. Igen, kell az erősítés a védelembe, de nem azon az áron kellene ezt megoldani hogy az offenset meg szétbarmolják.

 6. 6

  ahanem

  persze fogalmazhatnék úgy is, hogy inkább fordítom azt a 10-11 milliót egy DE-re (nyilván a valóságban erre zéró esély van, kb csak a draftról lehet ezt megoldani).

  Graham ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, és mondjuk 17-ed annyit keres, Julio Rid Gage mellett ha hoz egy 4-500 yardot már akkor is megérte, illetve ha megtartjuk Freemant akkor őt is inkább egy elkapó RB-nek tudom már csak elképzelni, akkor pedig még annál is kevésbé kéne a TE yardokra hagyatkozni.

  De mondhatnám úgy is, hogy nem vágnám ki Macket azért, hogy újraigazolhassuk Hoopert.

  És persze adig teljesen mindegy milyen az offense, amíg a defense 53 pontokat nyel be, addig nem elég 32 pontot feltenni.
  Ja meg ha futni egyáltalán nem tud a csapat, mert nincs futásblokkolás és nem tudjuk ölni az időt ha egyszer valahogy megszereztük a vezetést, azért Hooper nem Kittle futásblokkolásban.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team