Connect with us

Prémium cikkek

Csak okosan – Falcons FA-kitekintő

Döntő év következik Atlantában, mert alighanem nem lehet még egy ilyen csalódást keltő szezont megmagyarázni és nagy tisztogatás kezdődhet, ha nem jut rájátszásba a csapat.

 

Cap Space

 

Az idei formajavuláshoz azonban inkább a meglévő alapanyagokból kell főzni, mert a Falconsnak áll az egyik legkevesebb pénz a rendelkezésére a holtszezonban. Az overthecap.com szerint alig 5 millió dollárral kezdik az évet és nem sok helyet tudnak reálisan csinálni. A legtöbb pénzt azzal kereshetnék, ha Devonta Freemant sikerülne esetleg elpasszolni, de ez nem valószínű, hogy sikerülni fog. Már a hosszabbítás pillanatában sem tűnt igazán jó üzletnek, de azóta csak folyamatosan romlik a deal megítélése.

 

 

A veterán futón kívül van pár játékos, akitől megszabadulhat a gárda kivágás útján, de temérdek pénzt nem tudnak teremteni. A legfájóbb pont Keanu Neal ügye lehet, aki úgy érkezett a ligába, mint egy üde színfolt, egy nagyon tehetséges safety, de lassan kezd kirajzolódni, hogy ezzel a sérülékenységgel és inkonzisztens teljesítménnyel nem lehet maradása a csapatnál. Közel 6,5 milliót spórolna a gárda és az most nagyon jól jönne. Allen Bailey, Ty Sambrailo és Luke Stocker elengedés már kevésbé fájdalmas, egyik játékos sem meghatározó és főleg nem pótolhatatlan. Ha mind a hárman a kivágás sorsára jutnak, akkor összesen bő 10 millió dollárral lesz gazdagabb a csapat.

 

 

Szabadügynökök

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!