About the author

24 Comments

 1. 1

  Nagir

  Már egy nyomorult Mock Draft is fizetős!? Nincs mit hozzá tenni ehhez…

 2. 2

  camillo 7777

  Fel kell trade-elni az infókért. 😁

 3. 3

  Nagir

  Na ezt a választ lajkoltam! ;)

 4. 4

  katonadani

  Az elsődleges célunk továbbra is az, hogy az előfizetőinket és támogatóinkat minél több és minél jobb kontenttel szolgáljuk ki, hiszen ők teszik lehetővé, hogy fennmaradjunk és fejlődhessünk.

  (Egyébként más előfizetéses rendszert használó oldalakon is, mint ESPN vagy TheAthletic is fizetősek a mock draftok. Amúgy a final mockjaink a draft napján ingyenesen elérhetőek lesznek majd, illetve podcastben is volt már és feltehetőleg lesz is még mock, ami szintén ingyenesen elérhető.)

 5. 5

  Bujdy Bujdy

  Minél több kontent van a fizetősben, annál több előfizető lesz. A srácok nem tűnnek mohónak, szerintem simán benne van, hogy ha még több előfizető lesz, akkor még lejjebb viszik az árakat. 2 dollárért már előfizetnél? Vagy csak 1 dollárért?

  Mert ugye, Krisztus koporsóját sem őrízték ingyen..

 6. 6

  Plota

  Véleményem szerint a megújított előfizetői rendszer már nagyon korrekt! Ez a kb 1000 Ft-os előfizetés szerintem senkit sem akadályozhat. Tudom a magyar mentalitás olyan, hogy lehetőleg ingyen szeretne mindenki mindent (én is ilyen vagyok :D ), de az átlagember szinte bármilyen hobbijára (vagy rossz szokására) többet költ havonta 1000 Ft-nál. (1 doboz cigi, 2-3 sör, fél mozijegy, 2-3 zacskó chips, 1 óra foci a haverokkal, stb)

 7. 7

  RvBalazs

  nehéz elképzelnem, hogy a Vikingss nem hozza el Stefon kisöccsét, ha még elérhető.
  Lehet, hogy akkor még van jobb elérhető CB, de Diggs tesó formájának is jót tenne. Szerintem csapat szinten többet nyernénk azzal.

 8. 8

  Danika

  Saját tapasztalatom eddig. Kb. 1 hónapja fizetek eló. Leszámolva ez naponta 30 Ft-ba kerül, ha pedig cikkbe számoljuk akkor 15-20 Ft. Egyetlen egy magazin kapcsán se volt ilyen pozitív tapasztalatom. S a srácok is szerencsére egyre jobban kitalálják a müködőképés rendszert. (Közgazdász hasonlattal a Laffet görbén egyre jobban közelítenek a görbe a maximum pont felé, miközben az adózókon is egyre kisebb a teher).

 9. 9

  katonadani

  szerintem túl sok van beleképzelve ebbe a tesósdiba, vannak még testvérek a ligában és nem egy csapatban játszanak, pedig legtöbbnél volt lehetőség draftolni mindkettőt. Oké, a Vikingsnál tényleg need is a CB, szal nem mondom hogy elképzelhetetlen a dolog, de nem hiszem hogy ez lesz a döntő faktor

 10. 10

  acsdav2

  A PFF-nél nem fizetősek a mockok pedig ők a legszakmaibbak. :( Na mindegy, ez most fájt…..

 11. 11

  Danika

  Mert nekik nem az a fóprofiljuk. Ők adatokon alapuló elemzéssel foglalkoznak elsősorban és arra épül a fizetős szolgáltatásaik.

 12. 12

  Fetyke

  PFF! Hagyjuk már… :)

 13. 13

  acsdav2

  És ettől még miért jogos az, hogy az FK! mock draftja fizetős a PFF-é pedig nem?

 14. 14

  katonadani

  szerintem ti nem sima off-ball LB-ként használnátok Baunt, hanem részben rusherként, részben coverage-ben, így-úgy-amúgy. Ezért gondolom hogy jó fit lennétek neki és fordítva

 15. 15

  katonadani

  szerintem ti nem sima off-ball LB-ként használnátok Baunt, hanem részben rusherként, részben coverage-ben, így-úgy-amúgy. Ezért gondolom hogy jó fit lennétek neki és fordítva

 16. 16

  Staten Island

  Mert a PFF-et nem az olvasóik tartják el, mert a normál munkájuk mellett a szabadidejükben foglalkoznak amerikai futballal.

 17. 17

  Vicgeordie

  Mert almát hasonlítasz össze körtével :)

 18. 18

  Sestertius

  Nagyon – nagyon meglepne, ha Baun-t vinnénk, ha pl McKinney még bent van, vagy Delpit.
  Remélem, hogy nem egy minimum rizikósnak nevezhető of ball LB-be akarunk első kört fektetni..
  Akkor már inkább egy belső falembert, vagy edge rushert vigyünk.. (esetleg a remek WR classból valakit)
  Rengetegen mockolnak amúgy ILb-t.. de remélem, hogy ezek nem válnak be, mindenki Mosley helyét próbálja betömni, de szerintem a védelem problémája inkább az inkonzisztens safety játék valamint a rush hiánya volt
  A guard pick meg Yanda miatt esedékes, bár erre lehet 2. nap is elegendő.

 19. 19

  ahanem

  Inkább almát egy neutroncsillaggal, és akkor még hozzá se tettem hogy a PFF végtelen pénzzel húz le 32 frencsájzt meg istentudja hányezer egyetemi programot ahol még az NFL csapatoknál is több pénz van merugye nem kell a játékosoknak fizetni.

 20. 20

  ahanem

  Pedig de, a mock draftokhoz van leginkább mit hozzátenni egy szakértőnek.

 21. 21

  camillo 7777

  Nem tudom, miért megy a hiszti ,hogy a fizetős tagoknak több infó jár.
  Én most nem vagyok előfizető, később lehet beszállok. De teljesen korrektnek tarom ,hogy egy fizetős tagnak több cikk jár mint nekem.
  A srácok sok energiát tesznek bele ,hogy kiszolgálják őket, milyen jogon fikázzak bárkit ezért. Szerintem tök jól felépített a rendszer.

 22. 22

  Sestertius

  De ha a nickel-t vesszük alapul, akkor ebbe a szerepben ott van Tyus Bowser, 2. körért 3 éve.
  Értem amit mondasz, meg logikus is… csak valahogy én mindig fázok az ilyen “nem elég nagy a szélre mozgassuk be középre” játékosoktól.. a S/LB hibrid játékosok így érzésre nagyobb arányban válnak be mint a EDGE/ILB-k (hasonló a helyzet szerintem a DT/EDGE posztváltásnál is… ott se sok sikersztori rémlik (Solomon Thomas.))
  A posztváltásokat mindig problémásnak látom.. ritka amikor egy játékos nem ideális méretekkel igazán sikeres tud lenni (nem a játék tendenciái miatti eltolódásról beszélek (kissebb, fürgébb 3tech, kissebb fürgébb LB-k))

  A S/iLb is azért kezd működni mostanság szerintem, mert a SS-re egyre kevésbé van szükség, LB-ből meg inkább gyorsabb kell, ergo a két poszt kezd összemosódni.. dime-abn SS-be gondolom szívesebben raknak fel egy ilyen hibridet mint egy SS-t, nickelben meg iLb-ből inkább hibrid mint true iLb

  másodrészben a pozíciós érték is olyan… nyeh… inkább WR :)

 23. 23

  ahanem

  Ez csak a magyar virtus.

 24. 24

  ahanem

  Hollywood nem elég? minek még neked WR? :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team