Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 3.0

Ugyan Bálint és Patrik raktak már össze idén mock draftot podcastben (az elsőt itt, a másodikat itt találjátok), ez az első írásos mockunk ebben a szezonban! Most nem kezdek még őrült cserélgetésekbe – pedig lennének ötleteim -, ezeket megtartom egy későbbi “verzióba” a hónap végén. Na de vágjunk is bele!

 1/1 Cincinnati Bengals
 Joe Burrow
 QB, LSU

Nem fogok ide sem most, sem a jövőben nagy litániákat írni, no brainer. Nem tudom mennyire hot take, de szerintem Burrow a legjobb irányító prospect Andrew Luck óta.

 1/2 Washington Redskins
 Chase Young
 Edge, Ohio State

A Redskins próbálja elhitetni, hogy szeretné Tuát vinni és szerintem egyébként jó döntés is lenne, de egyelőre még nem érzem ezt igazi opciónak, inkább csak blöffnek. Amit most a Dolphins nem eszik meg, így a fővárosba megy a draft legjobb játékosa. Tavaly is 1/2-re ment el egy edge rusher az Ohio State-ről, neki elég parádés újonc éve volt…

 TRADE 1/3 Miami Dolphins
 Tua Tagovailoa
 QB, Alabama

Kell a Dolphinsnak Tua, és mivel a tankolás nem sikerült eléggé, így fel kell érte cserélni – viszont épp az ilyen helyzetekért volt szuper, hogy betáraztak pickekből, így megtehetik, hogy adnak plusz egy első kört a Lionsnek. Mivel a Lionsnek is érdeke hátracserélni, így most megelégednek az 1/26-tal ellenértékként.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások