Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – K’Lavon Chaisson

Az idei edge class nem épp a legerősebb, legfeljebb három játékos megy majd ki az első körben. Chase Young nyilván egy külön szintet képvisel, mögötte viszont egyértelmű másodikként ott van az LSU pass rushere, K’Lavon Chaisson, akinek jó eséllyel az első kör első felében ki fogja mondani a nevét Roger Goodell a saját pincéjében. 

Chaisson tipikusan egy olyan passzsiettető, aki egyből feltűnik a pályán robbanékonyságának és sebességének köszönhetően. Nem rendelkezik prototípus edge méretekkel: alacsonyabb, vékonyabb és a karja is rövidebb. Ellenben baromi atletikus, a sebessége pedig vonzza a szempárokat.

Erősségek

Az első lépése parádés, rendkívül robbanékony és agilis játékos. A hajlékonysága pedig egészen szürreális, annyira laza a csípője és a bokája is, hogy lehetetlen szögekben tud bebújni a tackle hóna alá – a legtöbben simán pofára esnének, ha ezeket megpróbálnák. Ezek az adottságok pedig azt eredményezik, hogy speed rusherként halálos fegyver tud lenni, a szélen szinte bárkit megver: olyan gyorsan elsuhan a támadófalemberek mellett, hogy észre sem veszik.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!