Connect with us

Podcast

Triple Coverage #221 – A draft legnagyobb nyertesei

Most, hogy végre kipihentük a draft fáradalmait, értékelhetjük is! Kezdésnek a legnagyobb nyerteseket hoztuk el csapat- és játékosszinten is. Holnap pedig jönnek a vesztesek.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ádám Váradi
Ádám Váradi
2020-04-29 20:44

Minnesota Vikings részéről nagyon sajnálom, hogy nem vittük ki Antonio Gandy-Golden-t. Szerintem ő lehet egy jó játékos, ritka az olyan aki ekkora méretekkel még elkapás után is hasznos játékos

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-04-30 09:28

Viszont utána néztem ennek a Lynch-nek. Hát a méretei alapján ez egy vadállat (131 kg!!!). Zimmerék pedig elég jól értenek a DE technikához. Persze jó volna, ha még tudna tanulni 1-2 évig Eversontól is, és akkor akár létrejöhetne egy új PPE is nálunk (nem mintha eddig nem “zabáltuk” volna az irányítókat). De én most bízom benne, hogy nagy steal lesz belőle.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-04-30 09:28

Lynch szerintem kizárt, hogy DE poszton jó légyen, akárhogy is nézem arra nincs sansz, DT-be esélyesebb a játéka, főleg úgy, hogy draftrol jött 2 DE

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-04-30 09:43

“… draftrol jött 2 DE”. Ő az egyik. :)
Az sem lesz baj, ha beáll Hunter mellé a fal közepébe és úgy generálják együtt a nyomást. :) De egyébként én nem látom olyan reménytelennek, hogy átvegye Griffen helyét. Egy őserő a srác! Az nfl szerint egyébként már eleve 3. körös prospect volt.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-04-30 10:06

A két DE DJ. Wonnum és Kenny Willekes, Zimmer imádja Wonnumot és szerintem lehet egy Griffen szerű játékos 2-3 év múlva. Csak ahhoz jó lenne visszahozni Griffent. Vagy Yannick Ngakoue-t :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-04-30 10:58

Wonnum valóban atletikusabb, nagyon erős, amolyan Hunter klón, de azt olvastam róla, hogy nagyon nyers a technikája, sokat kell még fejlődnie. Őt igazából reachnek gondolom/gondolja a legtöbb szagértő. Willekes jó, ha a keretszűkítést megéri (ha visszajön Griffen vagy leigazoljuk Ngakoue-t akkor szinte kizárt).
Lynchről ezzel szemben azt olvastam, hogy jó a technikája, és már idén bekerülhet rotációs játékosként, később pedig lehet belőle kezdő szint. Méretre pedig inkább ő lehet Griffen utódja, abban még túl is tesz rajta.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-04-30 11:03

Hunter is egy nagyon nyers játékos volt anno, Wonnumba extra potenciál lakozik, hidd el jó lesz ő:)

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x