Connect with us

Podcast

Triple Coverage #222 – A draft legnagyobb vesztesei

A nyertesek után jöhetnek a vesztesek!

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ewzywv
ewzywv
4 years ago

packers adást már várom :D

molad1313
molad1313
4 years ago

A Seattle-i fal szerintem is csak mennyiségileg van meg, bár szerintem Lewis nagy erősítés lesz, de azt mondani hogy Wilsonnak nincsenek elkapói, hááát :D elég erős kijelentés. Lockettet és Metcalfot említettétek, na már most van csapat akinek 2 normális elkapója nincs, de rajtuk kívül még ott van Dorsett, Moore, Olsen, Dissly, Hollister, valamint a most érkezett Parkinson, (aki nem tud labdát elejteni), és a Swain, Sullivan duó :D Azért szerintem ezt a sort rengeteg csapat elfogadná.

Rpi
Rpi
4 years ago

Én Ryan Allent meg Fiatalribanc Koo-t említeném meg, akik azt hitték puntolhatnak meg onside kickelhetnek itt nyugodtan a Falconsban, erre hoztak egy gyöcköt a nyakukba. :D a Falcons draft nyertese pedig Grady Jarrett, kapott egy csávót maga mellé, akire számíthat is, hogy elvisz egy-két embert.

ahanem
ahanem
Reply to  Rpi
4 years ago

És ha még nem láttad, nézd meg a róla szóló road to the pros minisorozatot

Rpi
Rpi
Reply to  ahanem
4 years ago

Láttam. Menő.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Rpi
4 years ago

A Fiatalribancon gondolkodtam egy ideig :)comment image

Rpi
Rpi
Reply to  Vicgeordie
4 years ago

Younghoe nehezebb nem is lehetne. :D

Ádám Váradi
Ádám Váradi
4 years ago

Denzel Mims mint vesztes, nagyon sajnálom hogy nem vittük ki az 58.al, a kedvenc csapata a vikings és a kedvenc játékosa Adam Thielen. Sokat tanulhatott volna tőle és nagyok sokáig meg lett volna oldva az elkapó probléma

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x