Connect with us

Hír

A Browns még nem adta fel Clowney megszerzését

Jadeveon Clowney továbbra is szabadügynök, ráadásul magasan a legjobb játékos a piacon, így mindenki tűkön ülve várja, mi lesz a sorsa. Több csapattól is volt már ajánlata a pass rushernek, de egyelőre a jelek szerint egyik sem felelt meg neki. Az egyik ilyen gárda a Browns volt, és Mary Kay Cabot információi szerint a clevelandi csapat nem is tett még le Clowney megszerzéséről.

Cabot hozzáteszi, hogy ugyan a Browns elkezdett egy megahosszabbításról beszélni Myles Garrettel, újra felvették a kapcsolatot Clowney-vel és folytatják a tárgyalásokat. Lehet, hogy végül a Browns lesz a legjobb opciója Clowney-nak, ugyanis Josina Anderson információi szerint a Seahawksszal már hónapok óta nem tárgyalt a pass rusherrel, a Titans general managere, Jon Robinson pedig szintén arról beszélt, hogy a csapat egy ideje már nem tárgyalt Clowney-val és ügynökével.

Ha a Browns meg tudná szerezni Clowney-t, az egyrészt azt jelentené, hogy két korábbi 1/1-es riogatná az ellenfelek irányítóit a védőfal széléről, másrészt pedig Olivier Vernon kivágását is magával vonná, amivel $15,5 milliót spórolna a csapat, tehát kvázi egy az egyben, vagy minimális ráfizetéssel le tudná cserélni Vernont Clowney-ra a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!