Connect with us

Hír

Trubiskyt feldühítették a Foles-cserével, de a jó értelemben

Mitch Trubisky most először beszélt az újságírókkal a holtszezonban, így korábban még nem volt lehetősége reflektálni a Foles-cserére, és hogy hogyan érintette őt ez a lépés. A Bears már korábban is megpróbálta kihívás elé állítani Trubiskyt, most pedig sikerült is ezt megtenni azzal, hogy nyílt versenyt hirdettek az irányítók közt. A 2017-es 1/2-es választottja pedig dühös, de a jó értelemben. Eddig ugyanis mindig lerázta magáról a kritikákat és nem foglalkozott velük – legalábbis nyilvánosan -, most viszont lehet, hogy ez végre felpörgeti.

“Azt hiszem jó értelemben dühös lettem. Azóta nagyon motivált vagyok. Motivált vagyok már az előző szezon óta, nagyon várom az idei évet. Jó kis verseny lesz.”

– mondta a TheAtleticnek.

Hozzátette, hogy előnye van a versenyben, mert ismeri a rendszert, ami főleg kapóra jön az idei limitált edzési lehetőségek miatt, de persze a pályán mutatott teljesítmény fog dönteni.

A Bears nem hívta le Trubisky 2021-es ötödik éves opcióját, ez viszont nem lepte meg az irányítót.

“Nem volt nagy meglepetés számomra, láttam jönni. Ha az ő helyzetükbe képzelem magam, akkor úgy látom, hogy nem szolgáltam rá.”

És hogy mi jön most a számára?

“Megpróbálom megszerezni a következő szerződésemet, bárhol is legyen az. Azt szeretném, ha itt lenne Chicagóban. Ki fogom játszani a belem is és mindent beleadok. Ez csak olaj volt a tűzre, motiváltabb vagyok, hogy többet tehetek a hosszabbításért.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!