Connect with us

Hír

A Steelers guardként használná jobb oldali tackle-jét

Matt Feiler a tavalyi Steelers egyik legkellemesebb meglepetése volt, a 27 éves tackle remekül játszott a fal jobb szélén, mindössze 25 nyomást engedett az egész szezonban – épp ezért meglepő, hogy Mike Tomlinék bemozgatnák a fal belsejébe (via Pittsburgh Tribune-Review).

A Steelers idén igazolta le Stefen Wisniewskit, aki bár soha nem hozott rosszabb szintet egy erős közepesnél, úgy néz ki, most sem kapja meg a lehetőséget fix kezdőként. Feiler egyébként tavaly is játszott pár snapet baloldali guardként, ott is hozhat magas szintet, de nem biztos, hogy a fal egyik legbiztosabb pontjával kell kísérletezni, pláne ilyen limitált lehetőségek mellett.

Tomlin szerint egyébként Chukwuma Okorafor és Zach Banner fog küzdeni a kezdő RT-posztért. Okorafor 2018-ban harmadik körös volt, eddig 161 snapje van right tackle-ként és 71 tight endként, de így is szereztek róla két sacket és kilenc nyomásgyakorlást, illetve kétszer dobtak rá zászlót. Banner sem jobb, őt a Colts draftolta 2017-ben, karrierje során 246 snapen volt a pályán, abból 222-szer TE-ként, egy sack, két zászló és három engedett nyomás a mérlege.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!