Connect with us

Hír

Adrian Peterson még négy évig játszana

Adrian Peterson úgy tervezi, hogy nemhogy végigjárja a Frank Gore által kikövezett utat, de még épít hozzá pár szakaszt – a Redskins jelenlegi futója még négy évet lehúzna a ligában, mesélte a TMZ-nek.

“Miért ne játszhatnék még négy évet? Nem akarok úgy járni, hogy a visszavonulásom után azon bánkódjak , hogy még lett volna bennem pár jó év, én pedig idő előtt abbahagytam. Ki akarom élvezni az utolsó cseppig. Még a bajnoki címről sem mondtam le, és az a helyzet, hogy még mindig képes vagyok magas szinten játszani.”

AP jelenleg 35 éves, tavaly 898 yardot szerzett, előtte pedig 1042-t. A magas szint már igazából csak egy erős közepes, futóként pedig kisebb csoda kellene, hogy még a 40-hez közel is a ligában legyen. Egyébként csupán 4 139 yardra van Emitt Smith all-time rekordjától, további négy évvel akár lőtávolba is kerülhet – már ha lesz bárki, aki nemcsak, hogy leigazolja a matuzsálem kora ellenére, de még korrekt mennyiségű labdacipelést is ad neki.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gergely Nagy
Gergely Nagy
2020-06-25 09:25

A védők még mindig bottal ütik a nyomát 😂

Fetyke
Fetyke
Reply to  Gergely Nagy
2020-06-25 09:39

:DDD

bjeela
bjeela
2020-06-25 14:26

Tavaly a 19. legtöbb futásból hozta a 18. legtöbb yardot. A nagy Ezekiel Elliott koszos két tizeddel tudott több yardot termelni futásonként, mint AP. Szal nincs az öreggel semmi gáz. Sőt, ha több playt adnának neki, akkor simán megcsinálhatná az előzést és simán lehetne elit futó még most is.

A nagy Emmitt Smith az utolsó négy évében 4 y/a alatt volt, sőt, tulajdonképpen az utolsó kilenc(!!!) évben is 4,2 y/a alatt teljesített, szal egyáltalán nincs miért szégyenkeznie AP-nek. Legfeljebb amiatt, hogy az utolsó két évének köszönhetően a 4,9 y/a leromlott 4,7-re, de ki nem szarja le, ha ezzel beelőzheti a nagy Emmitt Smith-t.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
2020-06-25 19:25

Hogyha nem lett volna az eltiltás

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x