Connect with us

Hír

A Titans csökkentené legjobb pass rushere terhelését

Úgy tűnik a Titansnél nem csak Derrick Henry terhelését szeretnék csökkenteni, hanem a védőoldalon is van erre egy jelöltjük, méghozzá a harmadéves, korábbi második körös pass rusher, Harold Landry, aki a védősnapek 86 százalékán pályán volt 2019-ben.

Ha a sackeket nézzük, akkor év végére jelentősen vissza is esett a teljesítménye, hiszen az első 13 meccsen 10 sacket jegyzett, utána viszont egyetlen egyet sem az alapszakasz hátralevő részében, és a rájátszásban is csak egyet. Azonban ha a nyomásgyakorlásaira pillantunk, akkor teljesen más a helyzet, hiszen a PFF adatai alapján az utolsó négy alapszakaszmeccsen és a rájátszásban (tehát összesen 7 találkozón) 29 nyomásgyakorlást jegyzett, az első 12 összecsapáson pedig 37-et, azaz a szezon végén meccsenként átlagban bő 1-gyel többször gyakorolt nyomást az ellenfél irányítóira.

Mindenesetre a Titans OLB-edzője, Shane Bowne elmondta a riportereknek (a csapat hivatalos oldala alapján), hogy azt szeretné, hogy Landry a legjobb formában legyen az év végén, amikor szükségük van rá, ezt pedig a snapjeinek a limitálásával érhetik el.

“Nagyon sokat játszott tavaly, valószínűleg túl sokat is, ez pedig az én felelősségem. Találnunk kell olyan játékosokat, akik le tudják venni róla a felelősséget és fejlesztenünk kell őket addig a pontig, hogy meg tudjunk bennük bízni, hogy képesek jól teljesíteni mérkőzéshelyzetben. Jobb munkát kell végezzek olyan szempontból, hogy kevesebb terhet tegyek Landryre snapszámot tekintve.”

A Titans Landry túloldalára leigazolta Vic Beasley-t idén, mellettük pedig Kamalei Correa, Reggie Gilbert, D’Andre Walker és Derick Roberson vannak még rosteren, akik közül találni kellene valaki(ke)t, akik be tudnak csatlakozni a rotációba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!