Connect with us

Hír

A Titans, a Cardinals, a Rams és a Broncos is befejezte a virtuális edzéseket

Az NFL-csapatoknak június 26-ig van lehetőségük folytatni a virtuális holtszezon programjukat, azonban egyre többen már most elmennek pihenőre a várhatóan július végén kezdődő edzőtáborok előtt. A Bearsnél jelentették be ezt először, azóta viszont a Titans, a Cardinals, a Rams és a Broncos is szabira küldte legalább a veterán játékosokat, írja a PFT.

Kliff Kingsbury volt a legbeszédesebb a témában, ő elmondta, hogy már kifogytak az ötletekből, hogy mit is tudnának csinálni így virtuálisan, szerinte egy idő után egyszerűen szükség van arra, hogy be is gyakorolják a dolgokat. Mike Vrabel nem akarta elhúzni ezt az egészet és már elege is volt a sok fáradt arcból a képernyők túloldalán. Sean McVay pedig arról beszélt, hogy elértek mindent, amit el akartak április 20 óta, úgyhogy minden veterán mehet a saját dolgára egészen július végéig.

A játékosok ugyebár egyelőre nem térhetnek vissza a létesítményekbe, az NFL pedig egyelőre nem tűzött ki pontos dátumot a training camp kezdetére, ami várhatóan július legvégén indul majd. Az előszezon a jelenlegi tervek szerint augusztus 6-án indul a Hall of Fame meccsel, a Cowboyson és a Steelersön kívül a többi csapatnak pedig augusztus 13-15 lenne az első mérkőzése, de vannak olyan hangok, hogy az első két előszezonfordulót törlik majd, hogy több időt adjanak a csapatoknak a pályán való felkészülésre.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
4 years ago

Tanulnak tőlünk… végülis a jobbtól nem szégyen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x