Connect with us

Hír

Chris Carson készül a jövő évi piacra – ügynököt cserélt

A Seahawks legjobb futója Chris Carson, aki jövőre szabadügynök lesz. A futóknak mostanság nincs sok sikerélményük a piacon, Carson épp ezért biztosra ment: lecserélte az eddigi képviseletét, a Dream Point Sportsot az Octagonra. Utóbbi egyik képviselője, Casey Muir ennek kapcsán gyorsan leszögezte, hogy szerintük Carson egy elit futó és ennek megfelelő szerződést akarnak majd neki kiharcolni.

Carson 2017-ben hetedik körös pick volt. Újoncként nem sok szerepet kapott, de az elmúlt két évben összesen 2381 yardot szerzett a földön mindössze 29 meccsen, ráadásul esetenként még elkapásokban is használható. Idén már kaphatott volna új szerződést, de feltehetően nem alakultak jól a puhatolózások, ezért döntött az ügynökcsere mellett (az ügyét természetesen nem segítette, hogy sérülésből lábadozik, illetve hogy még egyetlen szezont sem játszott végig).

Mivel a futó elkapásokban csak mértékkel használható, így aligha fog 8-10 millió dollárnál többet kapni, de talán még ez is túlzás a sérülékenysége és az egysíkúsága miatt (a pandémia miatt cap csökkenésről nem is beszélve). Rajta leginkább az segítene, ha legalább 50-60 elkapással zárná az évet és lehetőleg a visszatérése után már nem sérülne meg.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
3 years ago

Tucat futó, olyat mint ő draftolatlanként is ellehet vinni senki nem fog kifizetni 10 millát úgy hogy többet sérült mint amennyit játszik

mp_00
mp_00
Reply to  snookerista
3 years ago

Főleg úgy hogy tavaly minden második meccsére jutott egy fumble, karierre vetítve minden harmadikra jut egy.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x