Connect with us

Hír

Még mindig a szerződés hosszán megy a vita Prescott és a Cowboys közt

Dak Prescott tegnap este aláírta a $31,4 milliós franchise taget, így biztosan nem hagyja ki a Cowboys edzőtáborát, nem fog holdoutolni, ami mindenképp jó hír a dallasiaknak. A feleknek továbbra is július 15-ig van idejük megegyezni egy hosszútávú szerződésről. A vita pedig még mindig a kontraktus hosszáról megy.

A PFT arról számol be, hogy Prescott négy évre szeretne aláírni, a Cowboys viszont öt évre akarja lekötni irányítóját. A csapatot állítólag megdöbbentette a játékos álláspontja, hogy rövidebb időre akar csak aláírni, azonban ez érthető, hiszen így hamarabb kaphat újabb szerződést egy várhatóan magasabb fizetési keretből, ráadásul így valójában 4+2 évre kötelezi el magát, hiszen a Cowboys akkor is használhatná kétszer a franchise taget rajta. A Dallas pedig nyilván szeretné minél hosszabb távra lekötni az irányítót, így az aláírási bónuszt is több részletre lehetne elosztani, ráadásul ami Prescottnak kedvező – hogy hamarabb járulhat ismét a kasszához -, az a csapatnak nyilván nem.

Mivel mindkét fél szeretné a folytatást, igazából kissé meglepő lenne, ha július 15-ig nem lenne valamiféle megegyezés, a kérdés csak az, ki adja be a derekát a szerződés hosszát illetően.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!