Connect with us

Hír

Dak Prescott nem fog holdoutolni, aláírja a taget

Dak Prescott ma vagy holnap aláírja a franchise taget, állítja Adam Schefter. Amint ez megtörténik, az irányító 31,4 millió dolláros fizetése garantálttá válik.

A tag aláírása mindenképp pozitív a Cowboys szempontjából. Az új kollektív szerződés értelmében a szerződés alatt álló játékosok gyakorlatilag nem holdoutolhatnak, így amennyiben Prescott aláírja a taget, garantált, hogy ott lesz az edzőtáborban, illetve az első héten a pályán.

Az irányító valószínűleg akkor sem hagyott volna ki mérkőzést, ha holdoutol, hisz a meccspénze így is hatalmas (1,96 millió dollár), de az edzőtábort simán kihagyhatta volna, ha nem írja alá a taget. Feltehetően ez egy gesztus volt a csapat felé, hogy elősegítse a hosszú távú megállapodás megkötését, ugyanis július 15-ig továbbra is van lehetőség a hosszabbításra.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2020-06-22 08:39

off: Azt szeretném kérdezni, hogy az új CBA változtatott e a tag-ek szabályozásán? Konkrétan arra gondolok, hogy ha egy játékos eddig nem írta alá a tag-et (pl.: Bell), azt akkor is elismerték a 3-ból 1 tagelt szezonnak. Ez megmaradt vagy a holdouthoz hasonlóan ezen is szigorított az NFL a játékosok kárára?

katonadani
Reply to  Fetyke
2020-06-22 08:56

emkékeim szerint a tag szabályain nem változtattak

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-06-22 08:58

Köszi!

conspiracy theory
conspiracy theory
2020-06-22 15:06

Ha jövőre csökken a cap, akkor Prescott könnyen bukhat pár 10 millát.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x