Connect with us

Hír

Ty Montgomery lehet a Saints új svájci bicskája?

A Saints elhíresült Taysom Hill miatt a “svájci bicska” szerepkörről, mellé hozták a draft hetedik körében Tommy Stevenst, azonban nem csak irányítóból induló svájci bicskát lehet kitalálni, hanem egy más fajtát is. A Saintsnél pedig azt remélik, hogy az idén igazolt Ty Montgomeryből is ki tudnak hozni valami ilyesmi sokoldalú szerepkört, hiszen a korábbi Packers-, Ravens- és Jets-játékos megfordult már futó és elkapó poszton, illetve a speciális egységben is. A Saintsnél running backként listázták, de a futók edzője, Joel Thomas arról beszélt a NOLA.com-nak, hogy nem csak egy poszton fogják őt bevetni.

“Egy svájci bicskaként látom őt. A legrosszabb dolog, amit csinálhatnánk vele, hogy azt mondjuk neki, hogy berakunk egy posztra és viszlát.”

A támadókoordinátor Pete Carmichaelnek is van egy víziója, hogyan lehetne használni a sokoldalú játékost, akit be lehet illeszteni abba a “positionless” fociba, ami elkezdett beszivárogni az NFL-be – eredetileg az NBA-ben kezdték el használni ezt a kifejezést. Mindenesetre tetszik Carmichaelnek, hogy még csak öt éve tanulja a futó posztot, így még lehet alakítani olyan játékossá, amilyenné szeretnék.

Montgomery öt év alatt 1035 futott- és 982 elkapott yardot regisztrált és nemrég arról tweetelt, hogy a statisztikái nem tükrözik hűen a képességeit. A jelek szerint a Saints egyetért ezzel az állítással.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2020-06-22 09:26

Parádés special team munkája egész biztosan nyomot hagyott a Packers-drukkerek emlékezetében :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Vicgeordie
2020-06-22 10:53

Kinyílt a bicska a zsebükben az biztos. :)

LG
LG
Reply to  Fetyke
2020-06-22 22:18

😆 (ja, nem ez az emoji…) 😠🤬😤 ne is emlegessétek azt a próbálkozást! Az oldalvonal áll már ment a megbeszélés ki mot fog csinálni 😥

Zoard
Zoard
2020-06-22 14:04

Ő maga írta hogy nem tükrözik a statisztikát a képességei.
Hát az a visszahordás is ikonikus lehetett…
volna

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2020-06-23 09:18

A statok valóban nem tükrözik a képességét. Ez a Packers felismerte és kivágta.
Még emlékszem. 2:05 a végéig, az ellenfél jön kickoff-fal, 2 pont hátrány, 1 időkérés+2 minute warning. FG elég, a csapatnak jó a rúgója és van egy Rodgers nevű QB.
A közepes meccsértő ilyenkor azt mondja, hogy fair catch, mert akkor nem indul el az óra és elég 55 yardot a FG-ért menni. Ezt az edző is tudta a játékos is tudta, mert az edző világosan elmondta neki.
A svájci bicska legjobb tulajdonsága is a legrosszabb: ami mindenre (is) jó, az igazából nem jó semmire

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x