Connect with us

Hír

Ty Montgomery lehet a Saints új svájci bicskája?

A Saints elhíresült Taysom Hill miatt a “svájci bicska” szerepkörről, mellé hozták a draft hetedik körében Tommy Stevenst, azonban nem csak irányítóból induló svájci bicskát lehet kitalálni, hanem egy más fajtát is. A Saintsnél pedig azt remélik, hogy az idén igazolt Ty Montgomeryből is ki tudnak hozni valami ilyesmi sokoldalú szerepkört, hiszen a korábbi Packers-, Ravens- és Jets-játékos megfordult már futó és elkapó poszton, illetve a speciális egységben is. A Saintsnél running backként listázták, de a futók edzője, Joel Thomas arról beszélt a NOLA.com-nak, hogy nem csak egy poszton fogják őt bevetni.

“Egy svájci bicskaként látom őt. A legrosszabb dolog, amit csinálhatnánk vele, hogy azt mondjuk neki, hogy berakunk egy posztra és viszlát.”

A támadókoordinátor Pete Carmichaelnek is van egy víziója, hogyan lehetne használni a sokoldalú játékost, akit be lehet illeszteni abba a “positionless” fociba, ami elkezdett beszivárogni az NFL-be – eredetileg az NBA-ben kezdték el használni ezt a kifejezést. Mindenesetre tetszik Carmichaelnek, hogy még csak öt éve tanulja a futó posztot, így még lehet alakítani olyan játékossá, amilyenné szeretnék.

Montgomery öt év alatt 1035 futott- és 982 elkapott yardot regisztrált és nemrég arról tweetelt, hogy a statisztikái nem tükrözik hűen a képességeit. A jelek szerint a Saints egyetért ezzel az állítással.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!