Connect with us

Hír

Deebo Samuelnek eltört a lábfeje, több hónapra kidőlt

A 49ersnél tavaly alaposan berobbant Deebo Samuel a szezon végén, azonban a 2020-as idény elején nem számíthat a fiatal elkapóra a csapat, ugyanis Samuel kedden eltörte a lábfejét és ma meg is műtik – írja Ian Rapoport.

Samuel mostanság Nashville-ben edz csapattársaival, köztük Jimmy Garoppolóval, az egyik ilyen edzés alkalmával történt meg a baj, ami miatt nagyjából 12-16 hétre került a partvonal mellé, így tehát legkorábban szeptember közepén-végén térhet vissza a pályára, szóval az első néhány fordulót ki kell majd hagynia az alapszakaszban. A 9ers a Cardinals, a Jets, a Giants és az Eagles ellen kezdi meg az idényt.

Samuel tavaly az alapszakaszban 57 elkapást és 802 yardot regisztrált, emellett 14 futásból szerzett 159 yardot, összesen 6 TD-t, a rájátszásban pedig 10 futásból 127 yardot, illetve 6 futásból 102 yardot szerzett, ezzel – és Emmanuel Sanders távozásával – pedig első számú elkapóvá lépett elő, igazából tapasztalt és jó elkapó nem is maradt rosteren, ellenben az első körben érkezett Brandon Aiyuk, akire így nagyobb szerep hárulhat.

Azt lehet remélni, hogy nem jár úgy, mint Trent Taylor tavaly, akinek ugyanígy kezdődött a dolog, de végül három műtétre volt szüksége és a teljes szezont kihagyta.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x