Connect with us

Hír

Josh Gordon visszatérne. Megint

Josh Gordon a sokadik eltiltását tölti jelenleg, de mivel még mindig csak 29 éves, szeretne továbbra is játszani. Tom Pelissero információi szerint ennek érdekében be is adta a hivatalos kérelmet a visszaengedését illetően.

Gordon egy brutálisan tehetséges elkapó, de mivel már többször is határozatlan időre eltiltották, túl nagy piacra nem számíthat – már ha egyáltalán megkapja az újabb esélyt. Az elmúlt három évben mindössze 28 meccsen lépett pályára három különböző csapatban (Browns, Seahawks, Patriots), egyszer sem szerzett 1000 yardot, illetve a TD-ket sem termelte (6).

Az elkapó jelenleg korlátlan jogú szabadügynök – karrierjében először -, tehát oda ír alá, ahová csak akar. Tavaly 11 meccsen 27 elkapásból 426 yardot és egy TD-t jegyzett –  nem valószínű, hogy visszatér már a korábbi All-Pro formájába, de egy korrekt és olcsó 2-3. számú WR még lehet belőle.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

“A neverending dream, a dream of you
I believe I receive a sign of you”

Zsolt75
Zsolt75
3 years ago

Az utolsó mondatban a korrekt szó nemigen állja meg a helyét… Ez a hülyegyerek életében kapott már annyiszor esélyt, de mindig elcseszi. Hihetetlen tehetség, de emberileg/mentálisan egy kalap szar….

Tamer Link
Tamer Link
3 years ago

Talán a megbízható jelző lenne a legmegfelelőbb rá! Aki leszerződteti, az nyugodt lehet afelől, hogy valami balhét biztosan generálni fog maga körül.

RA7
RA7
3 years ago

Jöhet a 9ersbe, arra a pár meccsre amíg nincs Deebo. Ha meg esetleg beválik nagyot nyerne vele a csapat

ahanem
ahanem
3 years ago

:DDDDDDDDDDDD

atis123Juve
atis123Juve
3 years ago

Buccs adhatna neki egy proove it szerződést.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x