Connect with us

Minden ami NFL

Dream Team – AFC South

Bár két éve a Texans uralja a divíziót, a 2020-as szezonban teljesen nyilt a harc és három csapat is joggal pályázhat a csoportgyőztes pozícióra. Egyedül a sokaknál 1/1 esélyes Jacksonville lóg ki, de látni fogjuk, hogy az ő esetükben sem biztos, hogy olyan rossz az a keret, mint azt elsőre sokan gondolnák. 

A csoportból összeválogatott 53-fős keret pozícióin ezuttal is egységenként megyünk végig, hogy aztán a végén konklúziót vonjunk az összeállított keretről. Kezdjük most is az irányítókkal.

Irányító (2): Deshaun Watson

Csere: Philip Rivers

Talán túl sok magyarázatot nem igényel. Watson ligaszinten is egy kiemelkedő, elit játékos. Noha én Riverst is elég sokra tartom, a kezdő posztot egyértelműen a Texans irányítójának adom. Mindenesetre kevés csoport tud ilyen erős duót felmutatni. Alternatívákon nem is gondolkodtam. Két one year wonder nem lehet versenytársa Riversnek.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!