Connect with us

Minden ami NFL

Dream Team – NFC West

Az NFC West az egyik, ha nem a legerősebb divízió a ligában jelenleg, hiszen itt van az utóbbi két év konferenciagyőztese a 49ers és a Rams személyében, a Seahawks Wilsonnal nem tud negatív mérleget elérni, a Cardinals pedig fiatalos lendülettel tör a kihívók táborába. Nem csoda, hogy egészen pazar álomcsapatot lehetett összeállítani a négy gárda játékosaiból. 

Most kezdődő sorozatunkban végigmegyünk a csoportokon és mindegyikből kialakítunk egy álomcsapatot, ráadásul nem csak kezdőkről lesz szó, hanem egy teljes 53 fős keretetet hozunk össze, illetve főedzőt és koordinátorokat is kinevezünk. Vágjunk is bele az egyik legütősebb álomcsapatba! 

Irányító (2): Russell Wilson (SEA)

Csere: Kyler Murray (ARI)

Nem gondolom, hogy lenne bárki, aki nem Wilsonnak adná a kezdő posztot a csoportban, és jó eséllyel egy kivétellel az összes divízióban őt nevezném ki a csapatom élére. Varázslatos dolgokra képes, élmény nézni a játékát, kiváló vezér, minden megvan benne, ami kell. Örökös MVP-jelölt is lehetne, ennek ellenére még egyetlen egyszer sem kapott voksot ezen a szavazáson – de képzeljük el, milyen számokat tudna produkálni egy passzorientált csapatban és egy jó támadófal mögött.

A csereposzt már sokkal nagyobb fejtörést okozott, lehetne érvelni Goff és Garoppolo mellett is, de én a fiatal Murray-nek adom meg a lehetőséget. Újonc éve nem volt kifejezetten fényes, de megmutatta tehetségét és egyértelműen felfelé vezet az út számára, a potenciálja pedig jóval magasabban van, mint Goffé és Garoppolóé, akiknek azért erősen látjuk a limitáltságait. Ráadásul Murray hasonlít a legjobban Wilsonra is, így a támadósoron sem kellene igazán változtatni és mindenkinek egyszerűbb lenne az átállás.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!