Connect with us

Hír

Egyre több a koronavírusos játékos, de az NFL optimista a szezont illetően

A legfrissebb hírek szerint nagyjából 10 csapatnál diagnosztizáltak már legalább egy koronavírusos játékost, a Cowboys, Texans, Rams, Broncos, 49ers és Bucs hatosnál ráadásul többen is elkapták, állítja Jeremy Fowler. Mindezek ellenére a ligánál továbbra is optimisták a szezont illetően, ha máshogy nem, akkor a nézők nélkül.

A liga illetékesei szerint nem lesz probléma, ha a csapatok és a játékosok betartják majd az előírásokat, melyeknek a lényege tömören annyi, hogy az emberek ne nagyon tömörüljenek szűk, rosszul szellőző helyeken, illetve sok lesz a teszt is. A rajongók viszont könnyen a stadionon kívül találhatják magukat, több ezer embert sokkal nehezebb kezelni, mint egy 53 fős keretet és a hozzá tartozó edzői kart, úgyhogy jelen állás szerint jó eséllyel üresek lesznek a stadionok.

Az NFL optimizmusának ugyanakkor némileg ellentmond a játékosszakszervezet hivatalos tanácsa, mely szerint jó lenne, ha a játékosok befejeznék a közös privát edzéseket a vírus terjedése miatt. Ezeken az edzéseken csak pár játékos szokott részt venni, nem az egész csapat – ha a szakszervezet ezt is problémásnak tartja, akkor elég naiv elképzelés a liga részéről, hogy majd szezon közben nem lesz gond.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2020-06-21 12:04

A PCR teszt a metódustól függõen 0 vagy 100-os fertõzöttséget is mutathat,ugyanabban a csoportban.Úgy látszik itt nagy kegyesen kis ijesztgetésūre állították be.

The Mandalorian
The Mandalorian
2020-06-21 14:43

Szívesen fogadnék bővebb információkat arról, hogy a játékosok produkálnak-e bármiféle tüneteket? Az “szép” és “jó”, hogy a játékosok tömeges megbetegedéséről olvasunk folyamatosan (NFL, egyetemi foci, NHL, …), de súlyos szövődményekről nem hallani. Betegek vagy hordozók?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x