Connect with us

Hír

Egyre több a koronavírusos játékos, de az NFL optimista a szezont illetően

A legfrissebb hírek szerint nagyjából 10 csapatnál diagnosztizáltak már legalább egy koronavírusos játékost, a Cowboys, Texans, Rams, Broncos, 49ers és Bucs hatosnál ráadásul többen is elkapták, állítja Jeremy Fowler. Mindezek ellenére a ligánál továbbra is optimisták a szezont illetően, ha máshogy nem, akkor a nézők nélkül.

A liga illetékesei szerint nem lesz probléma, ha a csapatok és a játékosok betartják majd az előírásokat, melyeknek a lényege tömören annyi, hogy az emberek ne nagyon tömörüljenek szűk, rosszul szellőző helyeken, illetve sok lesz a teszt is. A rajongók viszont könnyen a stadionon kívül találhatják magukat, több ezer embert sokkal nehezebb kezelni, mint egy 53 fős keretet és a hozzá tartozó edzői kart, úgyhogy jelen állás szerint jó eséllyel üresek lesznek a stadionok.

Az NFL optimizmusának ugyanakkor némileg ellentmond a játékosszakszervezet hivatalos tanácsa, mely szerint jó lenne, ha a játékosok befejeznék a közös privát edzéseket a vírus terjedése miatt. Ezeken az edzéseken csak pár játékos szokott részt venni, nem az egész csapat – ha a szakszervezet ezt is problémásnak tartja, akkor elég naiv elképzelés a liga részéről, hogy majd szezon közben nem lesz gond.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások